≡ Meniu

Samsung 48J5100, televizor 121 centimetri

48J5100 de la Samsung e unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață când vine vorba despre o imagine de calitate, chiar dacă nu are soft smart. Rezoluția ecranului e una 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de calitate care oferă niște unghiuri de vizibilitate excelente. Diagonala fiind una de 121 centimetri înseamnă că puteți vedea filme la calitate excepțională, că e vorba de filme HD ori Full HD.
Modelul acesta se adresează în special persoanelor interesate de un televizor cu care să poată urmări posturi TV HD ori filme Blu-ray.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care nu doar arată bine, dar poate fi extins cu un player multimedia cu Android deoarece are două porturi HDMI.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat. Cred că vezi faptul că are un design similar cu al modelelor Smart.

Samsung 48J5100, televizor 121 centimetri

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran mare de 48 inci (în centimetri vine aproximativ 121cm), un player multimedia decent (poate reda diferite tipuri de fișiere media) și cu faptul că are multe porturi (două HDMI-uri și un USB printre altele).
Softul e unul elementar, dar la nevoie se poate conecta un media player cu Android ori cu ceva de genul acesta.
Trebuie spuse câteva cuvinte legate de sunet, mai exact că acesta e unul ok, dar nu strică un sistem audio superior ca putere.
În cazul în care-ți ocupă prea mult spațiu în cameră poți să-l montezi pe un suport TV precum acesta.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție foarte mic, că arată bine, că e ușor de folosit și că are tuner digital.
Contra ar fi lipsa softului smart și că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un aparat TV care să te ajute la vizionarea filmelor Full HD atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că mai sunt și alte alternative, dar acesta are un cost foarte mic în condițiile în care ecranul e destul de mare.
Am pus alături și o recenzie video la acest model pentru a vă face mai bine o părere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu