≡ Meniu

Samsung 48J5200, televizor Smart de culoare neagră

Samsung 48J5200 face parte din cea mai nouă serie Smart de la acest brand însă nu e una cu Tizen ci una mai accesibilă. Nu pot spune că e cea mai reușită însă poate vă doriți doar funcțiile Smart clasice. Dacă vi se pare și așa destul de scump, vă recomand cel cu imagine mai mică – 32 sau 40 inci. Un ecran mare e perfect pentru o cameră generoasă și l-aș pune în sufragerie. Ideea e că imaginea e destul de clară, detaliată  și mare – cât patru monitoare cu ecrane de 24 de inci. Deci diferența e vizibilă între în model de 40 de inci și unul de 48 de inci.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează funcțiile Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48J5200, televizor Smart de culoare neagră

Din numele său puteți să vă faceți o idee despre ecran dar și dotări. În general, numărul seriei sugerează cam cât de bună, cu cât e mai mare cu atât e mai performantă. Bineînțeles, mai sunt și televizoare clasice care nu mai sunt așa de multe ca altă dată. Sistemul audio e de tip 2CH cu tehnologii avansate și nu e nevoie de un sistem audio extern.

Imaginea sa e de tip 1080p, însă nu e cea mai bună calitate. Există televizoare 4K care oferă o calitate video de 4 ori mai bună și prețurile sunt pe măsură. E nevoie de porturi mai multe și tehnologie wireless pentru a putea conecta diverse periferice ori chiar la un router wireless. Are următoarele caracteristici speciale: EPG, aplicații, browser web, redare media USB, teletext, mod jocuri, MHL, DLNA, WiFi Direct etc. Seriile cu Tizen oferă o interfață mai bună și mult mai multe funcții, de aceea există și acea diferență de preț.

Plusuri: sistem audio performant, WiFi, design plăcut, preț decent, suficiente porturi, caracteristicile sale speciale.
Minusuri: nu are Tizen.

Samsung 48J5200 nu poate fi comparat cu oricare alt televizor Smart de 121 cm dar pe viitor nici nu cred că vor mai fi televizoare clasice. Aș opta pentru acesta din multe motive și consider că oferă o imagine destul de bună, iar acest brand oferă doar soluții cu cele mai noi tehnologii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu