≡ Meniu

Samsung 48J5500, TV smart cu Tizen

Samsung 48J5500 e un televizor dotat cu ecran de 121 centimetri și cu sistem de operare Tizen. Vine la pachet cu o telecomandă normală, iar rezoluția e 1920×1080 pixeli. Televizorul se adresează celora interesați de un aparat cu diagonală mare pentru filme Full HD și pentru emisiuni la calitate HD.
În pauzele publicitare puteți intra pe net deoarece aparatul e dotat cu browser și cu port wireless (ața încât să vă conectați fără fir la net).

Nu aș putea spune că are un cost mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă diagonala vi se pare prea mică atunci aș recomanda modelul de 50 inci care e 50J5500. Foarte interesant e că nu costă cu mult mai mult.

Samsung 48J5500, TV smart cu Tizen

Televizoarele noi nu mai vin cu CMR, ci cu PQI, iar acesta are valoarea 400. Se referă la o caracteristică superioară de imagine care facilitează afișarea imaginii la o calitate superioară. E un fel de refresh software.
Montarea pe perete se poate face prin intermediul unui suport Vesa 400×400 care poate fi luat de aici. Eu cred că ar trebui să-l montați pe perete deoarece în acest fel o să economisiți spațiu în cameră.
Softul și filmele vor rula fluent deoarece televizorul e unul dotat cu procesor quad core precum la tabletele moderne. Detalii legate de RAMi nu vă pot da deoarece nu cunosc.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand de încredere, fiabilitatea excelentă, că are suport pentru aplicații (inclusiv browser-ul e app), disponibilitatea mai multor porturi (la net îl poți conecta cu sau fără fir, are 3 HDMI-uri și două USB-uri… printre alte porturi) și că poți extinde garanția la mai mult.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K și că nu e dotat cu telecomandă smart.

Pot spune că modelul acesta se adresează celora pasionați de divertisment la cea mai bună calitate și de știri. Filmele le poți vedea de pe net, de pe un hard extern ori de la cablu prin intermediul tunerului TV.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre seria J5500 din care face parte 48J5500. Puteți observa că are un design mult schimbat cu generația 2014 și că softul e unul foarte asemănător cu Android.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu