≡ Meniu

Samsung 48J5510, televizor cu Tizen de 48 inci

Samsung 48J5510 e un televizor cu o diagonală de 121 centimetri care se adresează în principal celora care vor o soluție cu care să se uite la filme Blu-ray, la divertisment de pe net și la posturi TV de la cablu în calitate HD.
Vine ca o alternativă de 48 inci la modelul 40J5510, iar surplusul de 8 inci (circa 20 centimetri) o să vă prindă bine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta fără reproșuri indiferent de ce ai face cu el.
Din clipul de la final poți vedea mai bine cum arată, iar din imaginea de alături se poate observa că e vorba despre un televizor alb.

Samsung 48J5510, televizor cu Tizen de 48 inci

Pe partea de imagine se recomandă prin ecranul de 121 centimetri, rezoluția 1920×1080 pixeli și unghiurile excelente de vizibilitate. Softul e un alt lucru important întrucât e unul foarte similar Android deoarece vine cu suport pentru aplicații (inclusiv browser-ul e o aplicație).
Conectarea la net se poate face prin wireless, dar și prin intermediul portului LAN. Cel mai bine e să conectați aparatul prin wi-fi dar o să vă trebuiască și un router wireless de aici.
Vine inclusiv cu suport Skype, dar pentru a putea folosi această facilitate aveți nevoie și de o cameră compatibilă care poate fi luată de aici.
Televizorul poate fi ușor montat pe un perete deoarece are o greutate de 12 kilograme, iar suporturi compatibile găsești aici.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic de achiziție, că vine de la Samsung, aspectul plăcut, că are un player de foarte bună calitate și că are multe porturi.
Singurul lucru care-i lipsește acestui model ar fi rezoluția 4K. Acest lips nu ne așa de important deoarece nu găsim prea multe filme la calitate 4K/Ultra HD.

Deci, în cazul în care vă interesează un televizor care să arate bine, să nu coste prea mult și să poată fi utilizat pentru multiple forme de divertisment atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere legată de acest aparat atunci acesta poate fi văzut din imaginea de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu