≡ Meniu

Samsung 48J5600, televizor LED Smart de 400Hz

Samsung 48J5600 nu e un televizor curbat ci unul ceva mai simplu. Chiar dacă din lateral pare cubat, e doar de la suport. Arată destul de bine dar nu e cea mai mare ori cea mai mică variantă. Această serie oferă variante de diferite mărimi iar prețul diferă dar nu cu mult deoarece caracteristicile lor sunt aceleași. Acest brand oferă multe televizoare Smart iar în funcție de preț și performanțele sun mai diferite. E un televizor care oferă calitate audio și video superioară iar inferioare sunt doar câteva televizoare (în mare parte cele clasice).

Dacă nu vă place acest model, puteți alege varianta de 80 cm care costă mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48J5600, televizor LED Smart de 400Hz

E vorba de noua generație care arată bine și prezintă îmbunătățiri. Pe partea de sunet are ieșire audio de 20W, Dolby Digital Plus dar și alte caracteristici. Imaginea sa e una de tip 1080p și restul caracteristicilor sunt la fel de bune. La capitolul conectivitate nu duce lipsă de nimic deoarece iar tehnologia wireless e foarte utilă.

Porturile acestui gadget sunt numeroase și e nevoie de ele atunci când aveți periferice sau alte gadgeturi compatibile. Lista de caracteristici speciale e lungă și multe le știți de la alte serii similare, totuși, ele nu sunt aceleași la toate seriile. Dimensiunile sale sunt corespunzătoare dimensiunii ecranului, nu poate fi un televizor mic dacă ecranule de 48 de inci. Pentru a reduce din spațiul ocupat se poate opta pentru un kit de montare care nu costă foarte mult.

Plusuri: redare media prin USB, design elegant, rată de refresh bună pentru un ecran Full HD, suport interesant și performanțe ridicate.
Minusuri: nu are imagine 4K ori curbată.

Samsung 48J5600 nu e curbat și se poate observa din numele său (nu are acel „JU” în serie), dar și diagonala televizorului poate fi observată din numele televizorului. Filmele pot fi vizionate de pe o memorie USB ori chiar de pe internet. Din poza de sus vă puteți face o idee și sunt destule variante care arată cam ca și acesta. Cele curbate costă mai mult și poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu