≡ Meniu

Samsung 48J6300, model curbat cu OS Tizen și diagonală de 48 inci

Samsung 48J6300 e un televizor din generația anului 2015 care are ecran curbat, diagonală de 48 inci (asta vine aprox 121 centimetri) și sistem de operare Tizen (acesta suportă aplicații și are browser). Pentru conectarea televizorului la Internet vă puteți folosi de placa wireless și pentru a naviga pe net aveți la dispoziție diferite aplicații de streaming ori de conținut online.
Televizorul acesta se adresează celora care au o cameră mare și vor să vadă filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă te interesează ceva cu ecran mai mare atunci poți alege modelul 55j6300 întrucât are o diagonală de 138 cm.

Samsung 48J6300, model curbat cu OS Tizen și diagonală de 48 inci

Pe partea de specificații acest model e unul care excelează prin faptul că are un ecran generos de circa 121 centimetri, tunerul digital dublu, rezoluția Full HD, sunetul cu suport dts și playerul integrat de bună calitate (în sensul că poate reda mult tipuri de fișiere).
Sunetul e unul bun, dar să nu vă așteptați la mare lucru de la televizoarele moderne deoarece fiind foarte subțiri nu încap în ele niște difuzoare de calitate.
Imaginea e una mai mult decât ok întrucât revoluționarul ecran curbat te va ajuta să vizionezi emisiunile și filmele preferate fără pierdere de detaliu. Asta deoarece are tuner HD digital și rezoluție 1920×1080 pixeli.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, că poate fi montat pe perete (prin intermediul unui suport Vesa 400×400; vezi aici modele compatibile), că are un soft avansat și că vine cu hardware mai mult decât ok deoarece procesorul e unul de tip quad core.
Contra ar fi că nu are sistem Android și că rezoluția sa nu e 4K.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii și dacă e să spun ceva despre brand atunci trebuie să spun că-și merită renumele întrucât e unul care își respectă clienții prin faptul că pune pe piață produse de bună calitate.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest sistem de operare de care ziceam anterior. Tizen vine să

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu