≡ Meniu

Samsung 48JS8500, televizor cu imagine curbată și 4K

Samsung 48JS8500 e unul dintre multe modele cu imagine curbată dar care nu e accesibil în special că rezoluția e Ultra HD sau 4K (e același lucru). E oarecum normal să fie și Smart iar calitatea sunetului să fie pe măsura prețului. Prețul e ușor piperat deoarece e vorba de o tehnologie de ultimă generație și care în timp se va mai ieftini (când o să apară ceva mai bun și interesant). Tehnologia de conversie a imaginii din 2D în 3D nu mai e așa la modă cum era odată, dar a devenit standard pe seriile din segmentul superior. Pentru unii un astfel de televizor poate părea destul de greu de folosit, ei bine, interfața e destul de prietenoasă.

Alternativele disponibile sunt televizoare Smart ceva mai ieftine care nu au neapărat un ecran mai mic ci nu eu, de exemplu, imagine curbată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JS8500, televizor cu imagine curbată și 4K

Sistemul audio de tip 2.2CH are o ieșire de 40 W și tehnologii avansate care îmbunătățesc experiența. Imaginea e de 121 cm și o puteți calcula din numele său. La o diagonală așa de mare, calitatea video 4K e binevenită și nu există ceva mai bun. Rata de refresh e importantă la un așa televizor dar consider că 1900 Hz e mult peste necesar, astfel că imaginea e mai naturală (efectul de blur e eliminat).

Pe partea de conectivitate are următoarele: patru HDMI-uri, trei USB-uri, wireless ieșire audio digitală și altele. Caracteristicile speciale sunt destul de multe și se datorează faptului că e de tip Smart și că face parte din seria JS8500. Din numele său reiese că e o serie mai performantă (e un număr mare).

Plusuri: imagine clară și mare, calitatea audio superioară, multe porturi, puteți reda fișiere media de pe un stick USB sau de pe un telefon cu MHL, Tizen, tehnologie 3D și designul elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Un posibil minus al acestui model Samsung 48JS8500 ar fi prețul dar nu e vorba de un model clasic cu imagine FullHD. Din poza de sus se poate vedea cam cum arată, dar o prezentare mai detaliată poate fi urmărită în clipul de mai jos.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Giony

    Detin din luna mai un Samsung smart, 3D SUHD – JS 48 8500. ESTE ULUITOR !

Lasă un comentariu