≡ Meniu

Samsung 48JS9000, televizor curbat Smart 3D cu imagine 4K

Samsung 48JS9000 face parte dintr-o serie care oferă două variante – 121 cm și 138 cm. Acestea sunt prezente pe piață dar asta nu înseamnă că nu vor exista variante și mai mari. Există serii similare dar care nu au ecran curbat sau poate o rată de refresh inferioară. Această caracteristică poate îmbunătății calitatea imaginii și nu e mare la toatele TV-urile Smart.

Dacă nu vă place că e prea mic, optați pentru cel de 138 cm care e ceva mai mare dar nu cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JS9000, televizor curbat Smart 3D cu imagine 4K

Are un ecran cu tehnologie SUHD care e prezentă doar la aceste tipuri de televizoare (curbate). Poate pe viitor vom vedea tehnologii de iluminare avansate și pe televizoarele ieftine. Pe partea de imagine rata de refresh de 2000 Hz e ideală pentru a obține o imagine foarte naturală și procesorul Octa core e necesar deoarece rezoluția e 4K. DIn păcate, conținutul 4K e destul de puțin dar și filmele încă nu sunt disponibile la această calitate video. Sonorizarea e acceptabilă pentru un sistem audio integrat.

Porturile sale sunt cele clasice doar că sunt mai numeroase în cazul în care doriți să conectați mai multe la el.

Sun incluse telecomanda specială Smart dar și cea clasică. Ținând cont de ce meniuri sunt pe acea interfață, e nevoie de acea telecomandă specială. Caracteristicile speciale sunt: aplicațiile, jocurile, browserul Web, acceptă gesturi, Octa Core, WiFi Direct, converter 3D etc. Sunt destul de multe aceste caracteristici și lista e lungă, de aceea am enumera doar o parte din ele. Camera web trebuie să fie una foarte bună și e bine să optați pentru una recomandată de producător.

Plusuri: interfață cu Tizen, MHL, destul de multe porturi HDMI, redare media USB, imagine 4K curbată și funcțiile speciale.
Minusuri: nu are cameră web.

Samsung 48JS9000 nu e un televizor clasic și nici nu face parte dintr-o serie banală. E vorba de una dintre cele mai avansate serii de la acest brand dar și de pe piață. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el, dacă poza de sus e prea mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu