≡ Meniu

Samsung 48JU6000, televizor cu Tizen și ecran de 48 inci

Samsung 48JU6000 e un televizor al anului 2015 care se remarcă prim mai multe chestii, dar în principal prin faptul că are sistem de operare Tizen și rezoluția 4K. Se adresează persoanelor cu un buget mai redus, dar care vor un produs de calitate cu care să poată intra pe net ori să acceseze divertisment din multiple surse.
Acesta e televizorul perfect pentru cineva interesat să-și facă un mini cinema acasă ori pentru un mic local. Normal că pentru un sunet superior calitativ puteți lua un home cinema sau ceva de genul.

Nici nu aș putea spune că are un cost de achiziție mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat din generați nouă cu un ecran de 121 centimetri și cu multiple funcții utile.

Samsung 48JU6000, televizor cu Tizen și ecran de 48 inci

Ca niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de aproximativ 121 centimetri, rezoluția 3840×2160 pixeli și existența unui procesor quad core puternic. Evident că software-ul e Tizen, iar din această cauză putem face mai multe lucruri cu televizorul spre deosebire de modele mai vechi.
Conectarea la net se poate face prin intermediul unui port wireless, dar și prin intermediul LAN. Normal că cea mai ușoară metodă de a conecta televizorul e prin intermediul wireless, dar pentru asta vă trebuie și un router de aici.

Eu mi-aș cumpăra un astfel de televizor deoarece arată foarte bine, că vine de la un brand cunoscut, că are integrată multă tehnologie utilă, că vine cu sistem de operare avansat și prezența mai multor porturi.
Din păcate sunt și lucruri care nu-mi plac la el, iar printre acestea se numără lipsa Android și picioarele care nu arată chiar așa de bine.

De final pot spune că televizorul acesta de la Samsung e unul dintre cele mai avansate televizoare ale momentului. Costul de achiziție e unul extrem de mic, iar acest lucru nu știu datorită cărui fapt se datorează. Probabil datorită concurenței.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu un review la acest aparat, dar în momentul de față nu există așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu