≡ Meniu

Samsung 48JU6400, televizor Ultra HD de 121 cm

Televizoarele LED Samsung 48JU6400 e alegerea corectă dacă vreți ceva de ultimă generație. Seria JU6400 e una din multe serii ce au fost lansate anul acesta, dar vor mai fi și altele. Nu cred că e nevoie de ceva mai mult, adică cred că oferă exact ce aveți nevoie. Diagonala poate influența prețul și e oarecum normal.

Poate că nu vi-l permiteți, dar nu uitați de varianta de 40 inci (101 cm), care costă ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JU6400, televizor Ultra HD de 121 cm

Sonorizare e foarte bună cu un sistem audio de tip 2CH, difuzoare de 20W și tehnologii de sunet noi. La capitolul video are următoarele: imagine 4K/Ultra HD (3840 cu 2160 pixeli, adică e cât patru imagini FullHD), panou Ultra Clear, 900 Hz, Contrast Enhancer, mod film, mod natural și altele. Dacă vreți să vizionați un film de pe PC sau laptop, e suficient un cablu HDMI sau un mediu de stocare cu interfață USB care ulterior poate fi conectat la televizor.

Porturile sale sunt următoarele: trei USBuri 2.0, patru HDMIuri, ieșire audio digitală, port căști, component și altele. Unele porturi sunt standard iar altele țin de ce fel de televizor e. La cele clasice porturile USB și HDMI sunt puține, chiar unul de fiecare. Nu cred că le veți folosi chiar pe toate dar e bine să aveți unul liber, deoarece niciodată nu se știe ce vreți să conectați la el.

Multe caracteristici speciale se datorează faptului că e un televizor Smart: Anynet+, mod jocuri, mod fotbal, WiFi Direct, Web Browser, jocuri, aplicații etc.

Plusuri: are o interfață plăcută, ConnectShare, procesor Quad Core, un design nou, player integrat care suportă subtitrări, 900 Hz etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă un monitor nu e satisfăcător pentru vizionarea de filme, iar un telefon Smart e prea scump, ar trebuie să alegeți un televizor Smart. Cel de sus e o investiție bună pe termen lung, iar Samsung 48JU6400 e varianta de 121 cm. Există 4 modele care sunt cuprinse în intervalul 40-60 inci, iar alte serii pot oferi variante chiar de 75 de inci. Prețurile sunt mari pentru modelele acelea și deci nu cred că vi le permiteți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu