≡ Meniu

Samsung 48JU6410, model 4K cu wi-fi integrat

Samsung 48JU6410 e un televizor al anului 2015 care se adresează celora interesați de un aparat care să aibă o diagonală de 121 centimetri, Tizen și multe porturi. Datorită lucrurilor integrate acest model e numai bun la jocuri, filme și posturi TV la calitate HD.
Puteți să-l folosiți acasă la amenajarea unui mini cinema ori pentru terasa unui local pentru afișarea de videoclipuri muzicale, meciuri etc.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi și foarte multă tehnologie integrată. Aș aminti rezoluția foarte ridicată de tip Ultra HD, sistemul de operare Tizen (bazat pe Linux și cu suport pentru aplicații) și imaginea foarte clară.

Samsung 48JU6410, model 4K cu wi-fi integrat

Pe partea de specificații se poate lăuda cu diagonala de 48 inci (în centimetri vine aproximativ 121cm), cu rezoluția 3840×2160, că are multe porturi (4 HDMI-uri, wi-fi integrat și 3 USB-uri) și sunetul ok (cu suport dts).
Cu un astfel de aparat poți savura conținut de pe net deoarece are porturi de rețea și browser. În acest fel o să poți intra pe Youtube ori alte site-uri de clipuri.
Posturile TV la calitate HD pot fi văzute și ele deoarece televizorul acesta e unul cu tuner digital dublu.
În cazul în care vreți să conversați cu prietenii pe Skype atunci trebuie să vă spun că televizorul acesta are suport pentru așa ceva doar că vă trebuie o cameră de aici.

Pro achiziționarea unui astfel de televizor ar fi costul de achiziție nu prea mare, că are o fiabilitate ridicată, posibilitatea extinderii funcționalității (cu aplicații și aparate conectate la porturi) și altele.
Contra ar fi că nu vine cu tuner satelit. Oricum, e suficientă posibilitatea vizionării posturilor emise terestru și prin cablu.

Deci, dacă vrei un televizor cu diagonală mare și multiple facilități atunci ar trebuie să te îndrepți spre acesta. Știu că ecranul e cam mare și de aceea poate că vrei să-l pui pe un perete cu un suport Vesa 400×400 de aici.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o impresie despre acest model și despre toată seria JU6410.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu