≡ Meniu

Samsung 48JU6440, televizor Smart cu imagine Ultra HD de 121 cm

Samsung 48JU6440 e un televizor destul de avansat tehnologic și care a a părut anul acesta. Arată foarte bine și un model mai mic e ceva mai ieftin (în cazul în care vă limitați la un anume buget). Nu toate seriile oferă televizoare de 80 cm sau de 200 cm, fiecare oferă câteva variante iar dacă nu vă place, alegeți o altă serie. Dacă e să luați un televizor mic nu văd la ce v-ar ajuta imaginea 4K, dar și așa televizoare 4K sunt de la 100 cm în sus.

Poate că acuma pot părea cam scumpe, dar cu timpul ele se mai ieftinesc. Nu recomand un televizor care a fost lansat anul trecut deoarece e depășit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JU6440, televizor Smart cu imagine Ultra HD de 121 cm

Dacă e să luăm în considerare doar specificațiile tehnice, acest televizor poate fi cea mai bună alege pentru vizionat filme, însă pentru o claritate mai bună e nevoie de tehnologii, procesor cu multe nuclee etc. Un televizor mare oferit de un brand cunoscut are funcții Smart și poate și o imagine mai deosebită (curbată ori 3D). Acesta nu are nimic special doar rezoluția e una 2160p iar sistemul audio e și el avansat. Nu voi enumera toate acele tehnologii deoarece sunt conform pieței dar și bugetului.

O serie de ultimă generați costă mult mai mult, poate chiar dublu și ține și de diagonală. Numărul de porturi trebuie să fie mare pentru a conecta periferice, gadgeturi sau mai știu eu ce. Multe televizoare Smart au sisteme de operare dar alegerea producătorului e Tizen în acest caz, la alții e Android or WebOS. Nu aș putea spune care ar fi cel mai bun că până la urmă e vorba de doar un televizor. Deci funcționalitatea e limitată. Totuși, pe aceste vă puteți juca, socializa și redare conținut de pe internet. Conectarea se poate face prin două modalități dar eu aș alege cea fără fir deoarece e mai elegantă.

Plusuri: funcțiile speciale, design elegant, 4 porturi HDMI, redare media prin USB și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 48JU6440 are un preț ușor cam mare dar nu e vorba de orice televizor. Dacă vreți să vă impresionați familia ori prietenii e nevoie de cel puțin 48 de inci și să ofere funcții avansate. Clipul de jos e cu seria JU7000 dar veți vedea că nu sunt multe diferențe pentru că și seriile sunt apropiate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu