≡ Meniu

Samsung 48JU6500, TV curbat de 121 cm

Samsung 48JU6500 e un televizor al anului 2015 care e dotat cu sistem Tizen, ecran curbat care are diagonala de 121 cm și multe funcții utile. Dacă unele din televizoarele din 2014 nu aveau wireless acesta are așa ceva, plus un controller smart (pe lângă telecomandă).
Fiind foarte avansat din punct de vedere al hardware-ului și al specificațiilor, acest televizor e unul foarte bun pentru cei în căutarea unui model cu care să-și facă un mini cinema acasă.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are ecranul curbat. Acest tip de ecran te va ajuta să poți vedea mai bine imaginea și poate că la început va trebui să te obișnuiești.

Samsung 48JU6500, TV curbat de 121 cm

Pe partea de specificații acest televizor se laudă cu ecranul de 121 centimetri, rezoluția 4K (3840 x 2160 pixeli), PQI 1100 și procesorul quad core.
Softul e unul mult avansat în comparație cu cel din anul precedent, dar nu la fel de avansat precum Android. E vorba despre Tizen, un sistem care trebuia să vină cu noile telefoane Samsung, dar se pare că s-au decis să-l instaleze pe TV-uri.
Pentru conectarea aparatului la internet acest televizor are port LAN, dar și wireless (integrat). Se poate naviga cu el pe net deoarece are web browser… poate că nu la fel de avansat precum cel de pe calculator, dar e ok.

Pentru achiziția unui astfel de televizor ar fi că vine cu o rezoluție foarte bună, raportul dintre calitate și preț care e foarte bun, prezența Smart Control (vine pe lângă telecomandă) și playerul integrat foarte bun.
Contra achiziției ar fi că sunetul nu e prea bun (are doar 20W, deci vă va trebui un sistem audio dedicat) și că nu are Android.

De final pot spune că acest televizor e unul perfect pentru cei care vor să savureze filme la calitate maximă, indiferent că e vorba de unele HD, Full HD ori 4K. Iar, referitor la canalele la calitate HD trebuie știut că acestea pot fi văzute datorită tunerului digital integrat.
Alături am postat un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată meniurile de la aceste noi televizoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu