≡ Meniu

Samsung 48JU6510, televizor Curbat Smart pe alb și cu imagine de 121 cm

E clar că Samsung 48JU6510 face parte din noua generație de televizoare. Anul acesta am văzut o mulțime de televizoare similare dar niciunul nu a fost pe alb. Parcă îi dă un plus de eleganță și dacă aveți o cameră mare și deschisă la culoare, un televizor ar fi ideal. Defapt, culoarea albă se asortează cu aproape orice. Un ecran curbat oferă o vizibilitate mai bună.

Dacă acesta nu e pe plac, mai există și seria JU6500 care e pe negru și oferă cam același lucru. Nu cred că lipsa tehnologiei 3D e un minus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JU6510, televizor Curbat Smart pe alb și cu imagine de 121 cm

Noile televizoare nu mai necesită alte periferice, poate doar un telefon performant pentru a controla televizorul ori un router wireless pentru conectarea mai simplă la internet. Sistemul audio e puternic dar și avansat, de aceea nu e nevoie de unul clasic. Poate că nu e cel mai mare televizor, dar nici nu e nevoie. E mai importantă calitatea decât dimensiunile. Cu siguranță, această serie oferă variante mai mari, dar mai mici nu veți găsi deoarece nu are sens un ecran 4K mic (nu se văd detaliile atât de bine). E ca și cum ați vrea un laptop cu ecran 4K dar ecranul e doar de 15 inci (nu e cu nimic mai bun decât unul FullHD).

Aveți telecomanda specială pentru interfața Smart dar și telecomanda clasică. Caracteristicile speciale sunt un plus deoarece nu sunt prezente la orice televizor: jocuri, control vocal, browser, Quad Core, redare media USB cu subtitrare, diverse moduri, MHL, Tizen etc. Lista de caracteristici speciale e foarte lungă de aceea am enumerat doar o parte dintre ele.

Plusuri: multe caracteristici speciale, finisaj e alb, multe porturi HDMI, performanțe ridicate pe partea de imagine, sunet clar și interfață plăcută.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Samsung 48JU6510 poate părea cam scump dar oferă multe îmbunătățiri față de modelele lansate anul trecut iar un ecran 4K e cât patru ecrane 1080p. Deci e ca și cum ați avea patru televizoare. Chiar dacă nu prea sunt filme 4K, filmele 1080p se văd mult mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu