≡ Meniu

Samsung 48JU6670, TV curbat de 48 inci cu suport Ultra HD

Samsung 48JU6670 este un televizor al anului 2015 care se evidențiază prin faptul că vine cu suport 4K, sistem Tizen (cu suport pentru aplicații) și ecran curbat. Poți vedea cu el filme HD, Blu-ray sau Ultra HD întrucât rezoluția e una maximă și are inclusiv tuner digital triplu.
Televizorul acesta e unul numai bun pentru un home cinema acasă, iar dacă vreți să-l montați pe perete atunci puteți folosi un suport TV de aici (am observat că vă trebuie unul de tip Vesa 200×200).

Acest televizor vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor foarte avansat din toate punctele de vedere. Dacă ecranul o să vi se pară mic atunci vă spun că există modelul 55JU6670 care are 138 centimetri.

Samsung 48JU6670, TV curbat de 48 inci cu suport Ultra HD

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul mare de 48 inci (121 centimetri cu aproximație), cu tunerul digital triplu, cu sistem de operare echivalent Android și cu procesorul rapid. Datorită unora dintre caracteristicile menționate mai sus acest televizor e unul foarte rapid și afișează o imagine de calitate.
Sunetul e și el de calitate, având suport dts, dar fiind vorba despre un televizor subțire nu trebuie să vă așteptați la mare lucru de la difuzoare. Deoarece are multe porturi o să puteți conecta un home cinema la unul din HDMI-uri, iar în acest fel o să beneficiați de un sunet mai calitativ.

Pro achiziția unui televizor precum acesta ar fi tehnologia incorporată, că are un soft avansat (cu aplicații și browser care e și el tot o aplicație), multiple porturi (astfel poți conecta multiple aparate la el) și că nu costă prea mult.
Contra achiziției ar fi că nu are telecomandă mai avansată și că nu are cameră integrată (pentru Skype).

De final pot spune că acest model se adresează celora cu un buget mediu înspre mare care vor să savureze filme la orice calitate, dar și emisiuni TV la calitate HD. Acest ultim lucru trebuie mulțumit faptului că are tuner digital.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă sistemul de operare. Cred că poți vedea faptul că are un launcher cu principalele funcții ușor de accesat.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Dan

  Ce ati recomanda intre televizoarele:
  – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 48J6300, Full HD
  – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 48JU6670
  – Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, 4K Ultra HD
  Se justifica diferenta pentru un UHD.

  Multumesc,

  Dan

 • admin

  Aspectiv modelele 48JU6670 și 48J6300 arată cel mai bine. Cred că UHD va fi un standard la un moment dat și depinde de dvs. dacă vreți să să aveți un televizor care să suporte acest viitor standard. Eu aș alege unul dintre aceste două modele, iar dacă bugetul vă e unul mai mic atunci cel Full HD ar fi o alegere bună.

Lasă un comentariu