≡ Meniu

Samsung 48JU7000, televizor LED Smart 3D cu Tizen UX

Din numele său, Samsung 48JU7000 nu face parte dintr-o serie banală ci una cu imagine 4K și caracteristici Smart. După cum ați și observat, nu are specificații tehnice clasice. Piața acestor televizoare e în continuă creștere dar pentru cei care au deja o tabletă sau un smartphone, un televizor ca acesta poate părea inutil dar eu recomand un ecran mai mare pentru conținut media.

Dacă vi se pare cam mic acest model, atunci puteți alege televizoare de maxim 75 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48JU7000, televizor LED Smart 3D cu Tizen UX

E un LED care a fost lansat anul acesta și seria nu e una chiar ieftină. Acest Smart TV are un sistem audio nou deoarece e de tip 1way-1spk Down Firing cu ieșire de 20W. Imaginea e destul de naturală cu acele tehnologii de imagine și cu rata de refresh de 1300 Hz. Imaginea e destul de mare – 121 cm, iar rezoluția 4K e mai mult decât satisfăcătoare. Ținând cont că tot mai multe televizoare sunt ca și cel de sus, cele cu imagine 1080 se vor ieftini și mai mult, iar cele HD nu vor mai fi prezente.

La partea de conectivitate are: port audio, patru porturi HDMI, trei USBuri 2.0, WiFi, LAN, RF in etc. Numărul de porturi HDMI și USB e ceva mai mare la astfel de televizoare, dar poate că nici nu le veți folosi, totuși e bine să puneți o cameră web și un stick USB/HDD la el.

În pachet veți găsi: telecomanda clasică dar și telecomanda Smart de la acest brand. Alte caracteristici sunt: aplicații, browser web, control vocal, control prin gesturi (e nevoie de telecomandă), Skype ready (nu are cameră web), WiFi Direct, convertor de imagine 2D-3D, procesor cu patru nuclee, ConnectShare prin USB, MHL, Anynet+ etc.

Plusuri: software-ul cu Tizen UX, redare media USB, WiFi, suport[ gesturi dacă aveți la îndemână telecomanda corespunzătoare, sistem audio nou și imagine 4K.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Noua generație de televizoare e ceva mai scumpă decât cea anterioară dar nu poate fi comparată deoarece nu mai sunt ecran 1080p, ci sunt mai multe modele 4K. Doar seriile mai ieftine oferă ecran 1080p, dar și așa conținutul 4K e destul de puțin. Samsung 48JU7000 e o alegere foarte bună pentru cei care nu au încă un televizor intelingent sau au unul și nu sunt mulțumiți de el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu