≡ Meniu

Samsung 48JU7500, TV curbat cu Smart Control

Noile modele de televizoare cu sistemul de operare Tizen sunt aici, iar Samsung 48JU7500 e un televizor curbat care face parte din această serie. Se remarcă prin diagonala de 48 inci (121 cm), rezoluția UHD, procesorul dual core și greutatea mică (15 kilograme). Datorită acestor lucruri e un televizor perfect pentru cei interesați de un TV cu care să-și facă un cinema acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un televizor care are cel mai avansat sistem Smart TV de la Samsung. Televizoarele din generațiile anterioare erau interesante, dar acesta e unul mult superior.

Samsung 48JU7500, TV curbat cu Smart Control

Pe partea de specificații remarcăm diagonala de 121 centimetri, aspectul curbat al ecranului, rezoluția 3840×2160 pixeli, multitudinea de porturi și altele. Având diagonală de peste un metru putem spune că acest televizor e perfect pentru cei care se uită la meciuri ori filme Blu-ray (filmele 4K nu prea se găsesc).
Softul e unul avansat și spun asta deoarece vine cu suport Skype, suport pentru diferite aplicații și un browser ok.
Comparativ cu alte televizoare plate ale anului 2015, acest aparat are un sunet mai puternic de 40W, dar tot vă recomand să alegeți un sistem audio pentru a savura filmele ori meciurile la calitate maximă.
Venind cu PQI 1400 înseamnă că beneficiem de o imagine foarte clară, însă nu știu dacă se aplică inclusiv filmelor de pe USB ori calculator.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de televizor ar fi rezoluția ridicată, suportul 3D, că are wireless integrat, greutatea redusă și disponibilitatea tunerului triplu (acesta fiind un tuner digital pentru vizionarea posturilor TV HD… dacă aveți un abonament corespunzător).
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are OS Android. Tizen e bazat tot pe Linux, precum Android, dar eu tot m-aș fi bucura dacă venea cu sistemul celor de la Google. 🙂

Deci, în cazul în care vrei un TV 4K atunci acesta ar fi o soluție ok din punctul meu de vedere. Evident că e foarte ușor de folosit deoarece vine cu Smart Control, care e o nouă telecomandă pentru controlul diferitelor funcții ale televizorului.
Pentru a vă forma o opinie despre cum arată am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu