≡ Meniu

Samsung 49K5502, TV smart cu 123 centimetri

Samsung 49K5502 e un televizor de 49 inci (123 centimetri) care e dotat cu caracteristica Ultra Clean View care face ca imaginile Full HD să fie de calitate apropiată UHD.
Se adresează persoanelor care vor să fie în tendințe și vor să vadă filme la cea mai bună calitate.

Meniurile vor fi fluente deoarece are procesor quad core și un soft special optimizat. Toate acestea le primim la un preț bun Vezi prețul special de azi.
Din imaginea de alături se poate vedea că televizorul arată foarte bine și că poate fi confundat cu un tablou, dacă îl veți pune pe un perete.

Samsung 49K5502, TV smart cu 123 centimetri

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu ecran de 123 centimetri care are rezoluție 1920×1080 pixeli, funcție monitor, tuner digital și wireless integrat.
Softul e Tizen, iar varianta aceasta nouă e una optimizată. Alături de procesorul cu 4 nuclee totul va rula fluent.
Culoarea aparatului e gri închis, iar montarea pe perete e posibilă cu un suport TV compatibil. În acest fel o să fie greu să faci distincție între acest televizor și un tablou, mai ales dacă are o imagine pe ecran.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar dacă aveți un router wireless puternic atunci cel mai bine ar fi prin wi-fi. Având conexiunile la rețea se poate conecta le Netflix pentru vizionarea de filme ori pentru browsing web. Netflix e disponibil și în România, dacă nu știați deja și conține o gamă variată de filme și seriale.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un preț ok, vine cu multiple porturi (3 HDMI-uri, două porturi USB, Slot CI+ și altele) și sunet ok (cu caracteristica superioară DTS). Mie cel mai mult îmi place software-ul deoarece suportă aplicații și e realizat intuitiv. În acest fel nu cred că vor există probleme de utilizare, chiar și de către părinți ori alte persoane vârstnice.

Pentru cei interesați de un televizor LED nou cu imagine și sunet ok modelul 49K5502 ar fi recomandarea mea.
Pot fi vizionate filme Full HD și posturi TV calitate HD întrucât are o rezoluție ridicată, iar tunerul integrat e unul dublu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu