≡ Meniu

Samsung 49K5582, televizor inteligent cu dts și UCV

Samsung 49K5582 e un televizor cu o diagonală generoasă de 123 centimetri și o rezoluție FHD așa încât filmele Blu-ray să se vadă bine. La vizionarea posturilor HD vă va ajuta tunerul HD din dotare, iar dacă vreți să vedeți conținut de pe Internet atunci acest lucru e posibil deoarece aparatul are porturi de rețea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu un consum scăzut de curent (puterea consumată e de 100W). Din imagine se poate vedea că e un TV mai special, adică e alb, și în acest fel o să se potrivească dacă aveți mai multe elemente de decor în această nuanță. Dacă mai vreți un televizor ca acesta, dar cu o diagonală inferioară pentru camera copiilor atunci vă recomand modelul 40K5582 de 101 centimetri.

Samsung 49K5582, televizor inteligent cu dts și UCV

Ecranul chiar dacă este de 49 inci (aproximativ 123 centimetri) are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și nu 4K. Acest lucru nu e așa de important pentru că de la 2 metri nu mai deosebești 4K de FHD.
Are multiple porturi printre care se numără cele 3 HDMI-uri, două USB-uri și conexiunile de rețea.
Poate fi montat pe perete deoarece e compatibil Vesa, iar suporturi compatibile găsiți aici. În cazul în care îl montați pe un perete are și un mod de funcționare special numit Wallmount Sound Mode.

Pentru achiziția acestui TV ar fi prețul bun, că are rezoluție 1920×1080 pixeli (standardul calității), panelul de calitate superioară, softul avansat și hardware-ul bun (procesorul e unul rapid, iar acest lucru se va vedea în fluența meniurilor și a imaginilor).
Ar fi și câteva minusuri printre care lipsa 4K, dar aceasta nu e o problemă prea mare.

Deci, dacă sunteți interesați de un televizor care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate și care să aibă un soft ok din toate punctele de vedere (posibilitatea realizării de cumpărături online din browser, suport pentru aplicații și jocuri) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături se poate vedea cu aproximație cum arată sistemul de operare, în clip fiind un TV similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu