≡ Meniu

Samsung 49K6372, televizor curbat FullHD

Televizorul Samsung 49K6372 e unul dintre cele mai mici televizoare curbate de pe piață și e disponibil la un preț destul de bun deoarece are imagine 1080p. Există și varianta de 40 de inci care poate v-ar interesa dacă nu aveți un buget prea mare și face parte din aceeași serie, deci caracteristicile tehnice vor fi aceleași. Designul e destul de reușit și se poate vedea din poza de jos. Îmi place stativul acela subțire care oferă o stabilitate bună televizorului și nu putea avea acele piciorușe ca la alte serii.

Din ce observ tehnologia 3D nu mai e așa de populară pe televizoare, deoarece designul curbat oferă o experiență ceva mai interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 49K6372, televizor curbat FullHD

Clar, e vorba de noua generație de televizoare deoarece arată mult mai bine decât precedenta și o imagine curbată oferă o experiență interesantă. Sistemul audio de 20 W e de ajuns dar sunt televizoare din anumite serii care oferă un plus de performanță. Oricum, mi se pare destul de puternic, iar un plus de sonorizare poate oferi un soundbar sau un sistem audio clasic.

Nu am ce să-i reproșez la partea de conectori, deoarece are numeroase porturi HDMI dar și USBuri. Sunt destul de multe caracteristici speciale pentru că are sistem de operare Tizen, care aduce după sine multe dotări interesante. Acest sistem de operare e prezent doar pe televizoarele acestui brand iar alți producători pot oferi Android, WebOS sau Firefox OS. Sunt televizoare Smart ieftine care nu le recomand deoarece nu oferă o interfață prietenoasă și nici dotările nu sunt ca la televizorul de mai sus.

Plusuri: are calitate video superioară, design premium, preț destul de atractiv, Tizen, refresh bun și altele.
Minusuri: nimic.

Poate că nu oricine și-l permite, dar mai există și varianta cu ecran ceva mai mic. Samsung 49K6372 nu e nici prea mare dar nici prea mic, deci nu va fi un model chiar atât de scump. Până la urmă nu e vorba de cea mai avansată serie de pe piață și nici nu aveți nevoie de ea dacă nu vă trebuie o rezoluție Ultra HD sau 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu