≡ Meniu

Samsung 49KS7002, televizor SUHD cu Tizen

Samsung 49KS7002 e un televizor pentru cei cu pretenții în sensul că are rezoluție 4K, soft smart (Tizen OS), diagonală de 123 centimetri și meniuri ușor de utilizat.
Un televizor precum acesta e perfect pentru cei interesați să își facă un mic cinema acasă. Chiar și sunetul e unul ok deoarece are woofer și base reflex.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care integrate multiple tehnologii. Alături e o imagine cu acest model foarte subțire.

Samsung 49KS7002, televizor SUHD cu Tizen

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran de 123 centimetri care are o rezoluție de 3840×2160 pixeli, cu procesorul rapid și cu sistemul de operare Tizen. Eu zic că e bine că vine cu suport pentru rezoluție 4K deoarece într-un viitor apropiat această rezoluție va fi standard.
Sunetul e unul ok, fiind vorba despre o ieșire de 40W și de un sunet cu diverse caracteristici superioare. Pe partea de sunet are chiar și DTS, iar în acest fel o să puteți viziona filme *.mkv.
Tunerul integrat e unul triplu, iar din această cauză o să puteți vedea posturi TV la calitate HD. Cred că e important de a preciza că are doar o intrare de antenă, dar în schimb are 4 porturi HDMI și 3 USB-uri.
Puteți să conectați acest TV la net prin intermediul LAN sau wireless. E mai ușor prin a doua metodă, dar o să aveți nevoie de un router wireless.
În funcție de țara sau magazinul de unde e cumpărat acest televizor, pachetul poate varia, dar în general primim o cutie (arată ca un media player) care are porturile importante și o telecomandă smart.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț ok, disponibilitatea porturilor wireless, greutatea redusă și posibilitatea montării pe perete.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci dacă ești interesat de un televizor modern care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu