Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 49KS7502, televizor cu Quantum Dot Color

Samsung 49KS7502 face parte din cea mai nouă generație de televizoare Smart de la acest și doar din numele său reiese asta (seria KS). Noile televizoare sunt puțin mai scumpe decât anterioarele deoarece oferă multe dotări, tehnologii în plus dar și un design modern. Am pus poza de jos pentru a vedea mai bine seria KS7502, dar și o prezentare video cu cel de 138 de cm care e puțin mai mare. Oricum, diferența e foarte mare între cel de 108 cm și cel de 163 cm, deoarece sunt 55 cm diferență.

Dacă nu vă e pe plac, atunci aveți de ales între modelul mai mare din serie și un model din altă serie mai accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 49KS7502, televizor cu Quantum Dot Color

Chiar dacă nu e precum la cinema, calitatea video nu poate fi comparată cu cea a altui televizor. Chiar dacă e foarte subțire, dotările sale sunt aceleași ca la alte televizoare Smart, adică are suficient de multe porturi, tuner TV performant, WiFi etc. Deci e necesar un router wireless (cu WiFi ac ar fi perfecte deoarece viteza de pe wireless e destul de mare) pentru a vă conecta fără cablu LAN la internet și e cea mai elegantă soluție (scăpați de un cablu nedorit). Oricum nu aveți nevoie de viteză mare de transfer a datelor ci doar pentru streaming.

Accesoriile incluse sunt destul de multe și le veți găsi cam la toate televizoarele performante: manual de utilizare, cablu alimentare, telecomandă clasică și telecomandă Smart. Fără acea telecomandă specială, televizorul poate fi controlat destul de dificil sau nu aveți acces la unele prăți ale sistemului de operare.

Plusuri: are design modern, imagine clară și curbată, sunet puternic, interfață interesantă, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Nu veți găsi televizoare Smart ieftine și care ar putea concura cu unul ca cel de sus. Trebuie să luați în calcul că are o imagine Ultra HD, ecranul e curbat pentru a oferi o experiență pe măsură și sistemul audio e însoțit de tehnologii care măresc claritatea. Samsung 49KS7502 nu e nici cel mai mic dar nici cel mai mare din serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu