≡ Meniu

Samsung 49KS8002, model SUHD din gama 2016

Samsung 49KS8002 e un televizor de 123 centimetri (transformare aproximativă din 2016) cu soft smart și tuner digital triplu. Conectarea la net se poate face prin intermediul portului LAN ori Wi-Fi (fără fir).
E un model pentru cei pasionați de tehnologie și de divertisment la cea mai bună calitate.

49KS8002 face parte din seria KS8002 și vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Această nouă serie e caracterizată de un aspect nou plăcut, un soft actualizat (cred că e Tizen 2 sau ceva de genul) și multe caracteristici superioare de imagine.

Samsung 49KS8002, model SUHD din gama 2016

Rezoluția televizorului e 3840×2160 pixeli, iar asta înseamnă că vei putea vedea filme 4K fără vreo problemă. În acest sens te va ajuta și procesorul 4K care e foarte rapid. În trecut și alte TV-uri erau 4K, dar cu procesoare slabe aveau o imagine care sacada. Modelul acesta de 49 inci e unul cu o calitate superioară a imaginii PQI 2300. Dacă nu știți ce înseamnă PQI atunci trebuie să știți că e picture quality index, fiind de la 100 la 2700.
Dacă luați aparatul pentru posturi TV la calitate HD atunci o să vă încânte prezența tunerului digital avansat. Dacă nu ați mai avut până acum un televizor HD atunci o să vedeți diferența de calitate a imaginii care e net superioară. Întrucât nu am văzut să scrie pe alte site-uri trebuie să vă spun că are 4 HDMI-uri.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că vine cu multe porturi, aspectul foarte modern, consumul redus de curent, sunetul de calitate superioară (are o ieșire de 60W și DTS) și refresh software de 200 Hz.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare Android. Are un OS echivalent care e foarte capabil și de aceea eu zic că e bine și așa.

Deci, dacă ești interesat de un aparat TV care să consume puțin curent și să afișeze o imagine de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea. Există multiple alternative la acest model, dar televizoarele Samsung întotdeauna au fost niște aparate în care te poți baza, iar lipsa Android nu e neaparat un neajuns întrucât Tizen (sistemul de operare cu care vine) e destul de avansat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu