≡ Meniu

Samsung 49KS9002, televizor SUHD de 123 cm

Samsung 49KS9002 face parte din cea mai avansată serie care oferă și o versiune cu ecran mai „mic”. Bineînțeles, nu e vorba de un ecran atât de mic dacă aveți o sufragerie modestă sau stați de la o distanță mică față de TV. Această serie oferă sistem de operare Tizen, EduPedia, HDR, Quantum dot color, imagine 4K curbată, design modern, Precision Black și multe altele. Unele dintre acestea am vrut să le menționez pentru că nu veți găsi pe orice televizor sau serie de televizoare.

Poate că pare cam scump pentru un televizor de 49 de inci, dar calitatea imaginii e inegalabilă. Nu orice producător de televizoare oferă așa calitate dar și conținutul redat trebuie să fie corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 49KS9002, televizor SUHD de 123 cm

Sistemul audio incorporat e destul de reușit deoarece are ieșire audio de 60 W și tehnologiile audio sunt numeroase. Nu veți găsi televizoare prea multe cu difuzoare mai puternice de 40W, cu cât sunt mai puternice cu atât e mai clar sunetul. Claritatea e una superioară cu toate acele specificații tehnice tehnice și tehnologii, iar blurul e eliminat datorită refresh-ului destul de mare.

Are un tuner TV de ultimă generație dar nu sunt canale TV atât de bune pentru a vă bucura de performanțele modelului. Poate recepționa posturi HD, iar conținutul 4K poate fi redat de pe media player sau de pe internet. Pe lângă accesoriile clasice e inclusă și o telecomandă Smart care vă ajută să interacționați mai ușor cu televizorul. Multe caracteristici speciale ale acestui televizor sunt prezente pe seriile inferioare, doar că acele tehnologii menționate mai sus fac diferența.

Plusuri: oferă o imagine naturală, interfață Smart interesantă, sunet puternic, telecomanda specială, porturi numeroase etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 49KS9002 e cel mai mic din serie, iar cel mai mare e cel de 198 cm, deci e cu 75 de cm mai mare pe diagonală. Poate nu pare mult dar pentru acela nu puteți pune orice comodă, chiar trebuie una la comandă (mult mai lată). Am pus acea poză mai sus pentru a vă face o idee, dar și un clip la final pentru cei interesați:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu