≡ Meniu

Samsung 49KU6172, televizor curbat la un preț foarte bun

Samsung 49KU6172 nu e singurul televizor din această serie dar pot fi serii apropiate care oferă același design. Din poza de jos dar și din clipul de la final vă puteți face o idee despre acest model și noua serie KU6000 cu imagine curbată. Există serii apropiate care nu oferă imagine curbată, dar în rest nu prea veți găsi deosebiri. Un ecran curbat poate afecta destul de mult prețul unui televizor deoarece e nevoie de o altfel de tehnologie. Cea mai mică variantă e de 101 cm, iar cea mai mare e de 163 cm care oferă și cea mai bună experiență.

Cu siguranță, un televizor mai mare e mai apreciat chiar deoarece detaliile sunt mai vizibile și pe un ecran mic nu veți viziona la fel de bine un film. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 49KU6172, televizor curbat la un preț foarte bun

Cel mai important gadget care-l puteți pune în sufragerie e televizorul, dar e și primul gadget care iasă în evidență deoarece e în centrul atenției. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii deoarece sunt de ultimă generație și poate le știți deja de la alte televizoare. Designul e foarte important atunci când vreți să aveți o sufragerie modernă, iar interfața oferită de Tizen e destul de ergonomică și veți găsi opțiunea necesară exact unde ar trebui să fie.

Conectivitatea e foarte importantă și e bine să aibă cât mai multe tehnologii wireless pentru a scăpa de cablurile nedorite din jurul televizorului. Chiar dacă nu sunt menționate multe caracteristici speciale, o mare parte dintre ele au fost prezente și pe generațiile precedente. Majoritatea țin de sistemul de operare Tizen și nu orice televizor are un astfel de sistem.

Plusuri: are un design modern, imagine 4K curbată, porturi USB 2.0 suficiente, Tizen OS.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 49KU6172 nu o variantă nici mică dar nici mare, iar datorită imaginii curbate nu văd sensul tehnologiei 3D. Nu cred că există un televizor care poate oferi acea experiență cinematografică, deoarece e nevoie de un ecran destul de mare și un sistem audio avansat. Cu siguranță, un televizor e mult peste un video proiector și interfața Smart e de apreciat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu