Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 49KU6402, televizor de 123 centimetri

Samsung 49KU6402 e un televizor de 49 inci care se adresează celora care vor să vadă filme la calitate 4K din orice sursă posibilă. Softul e unul foarte avansat, fiind vorba de Tizen și are browser precum și suport pentru diferite aplicații.
Un televizor precum acesta de 123 centimetri e foarte bun pentru o cameră de zi, iar prin montarea sa pe perete o să eliberați din spațiu. Suporturi TV compatibile sunt disponibile aici.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și care poate fi utilizat de oricine. E un model de culoare gri cu o ramă subțire, lucru sesizabil din imaginea alăturată.

Samsung 49KU6402, televizor de 123 centimetri

Cu un astfel de televizor intrați în clubul select al utilizatorilor de Smart TV-uri Samsung și o să vedeți că veți deține un produs de lux.
Pe partea de specificații se laudă cu un ecran de 123 centimetri (e o diagonală cu aproximație), tunerul digital triplu și un soft foarte avansat. Are și Slot CI+ pentru cei interesați în a conecta un card CI+ pentru a vedea posturi calitate HD, dar acest card trebuie luat de la furnizorul de cablu.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir întrucât are wi-fi integrat. În acest fel vă puteți uita la Netflix sau Youtube, dar și să navigați pe net.

Pentru achiziția acestui model ar fi multiple motive printre care aș aminti softul avansat (e foarte similar cu softurile de pe telefoanele mobile), aspectul plăcut (ecranul e subțire, iar rama e și ea aproape nesesizabilă), playerul integrat foarte avansat, rezoluția 4K și posibilitatea utilizării ca monitor.

Deci, dacă sunteți interesați în a viziona niște filme la cea mai bună calitate atunci acest model vă va ajuta în a vedea fiecare detaliu. Sunetul e și el unul ok, mai ales că vorbim despre suport dts, adică în filmele *.mkv se va auzi sunetul.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest OS, adică Tizen. Televizorul din clip nu același cu cel din articol… pentru a nu fi vreo confuzie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu