≡ Meniu

Samsung 49KU6502, TV curbat de 123 cm cu rezoluție 4K

Samsung 49KU6502 e un televizor de 123 centimetri cu rezoluție 4K și cu ecran curbat. Poate fi utilizat pe post de monitor, iar softul smart ne oferă posibilitatea să navigăm pe net și să accesăm Netflix.
Cu un astfel de televizor putem vedea filme din diferite surse, iar dacă sunteți pasionați de posturi TV la calitate HD atunci ne sare în ajutor tunerul digital triplu.

Televizorul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o mulțime de conectori integrați. Alături am pus și o imagine cu acest aparat pentru a vă face o impresie despre cum arată și despre dotările sale vizuale.

Samsung 49KU6502, TV curbat de 123 cm cu rezoluție 4K

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se recomandă cu ecranul curbat care are rezoluție 3840×2160 pixeli (adică 4K), porturile de rețea (are inclusiv Wi-Fi) și posibilitatea conectării unui card CI+ (are slot CI+).
Softul e Tizen, adică un sistem de operare dezvoltat de Samsung și venind cu suport pentru aplicații o să puteți extinde funcționalitatea aparatului.
Dacă vă uitați la un film Full HD atunci televizorul o să-l îmbunătățească prin intermediul caracteristicii UCV (Ultra Clean View) care va face ca televizorul să afișeze imagini similare calitativ 4K, chiar dacă rezoluția e mai mică.
Sunetul e unul ok întrucât are suport dts, dar tot nu se poate compara cu un sistem 5.1 și de aceea vă îndrum spre unul de aici pentru o audiție superioară.

Plusurile modelului acesta ar fi tunerul triplu, că are 3 porturi HDMI, culoarea gri premium, ecranul curbat (permite o vizualizare mai bună a filmelor chiar dacă te uiți din diferite colțuri ale camerei), rezoluția mare și softul similar Android. (Conectarea unui laptop la el se poate face prin intermediul unui port HDMI și în mod normal nu trebuie făcută vreo setare în televizor.)

Deci, în cazul în care ești interesat de un aparat care să poată fi utilizat pentru diferite sarcini legate de divertisment atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă sunteți interesați să-l puneți pe un perete atunci trebuie știut că e compatibil suport Vesa și suport Mini.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu