≡ Meniu

Samsung 50J5100, televizor Non Smart cu 200 Hz

Samsung 50J5100 e un alt televizor fără funcții Smart, adică e un televizor clasic. Prețul e ceva mai atractiv la aceste tipuri de televizoare și această serie oferă și variante de diferite dimensiuni. Toate televizoarele acestei serii arată la fel și chiar dacă prețurile diferă, diagonala poate fi diferită (specificațiile sunt, la fel, aceleași). Un televizor mare e bun pentru o sufragerie generoasă sau oricare altă cameră mai mare. Alegerea corectă se face în funcție de mai multe criterii: distanța de la care îl priviți, cameră, buget, preferințe.

Alternative sunt modelele care fac parte din alte serii și puteți lua chiar un model Smart în acest buget dar cu un ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 50J5100, televizor Non Smart cu 200 Hz

E vorba de noua gamă 2015 și se poate observa că designu le tot mai elegant. Sistemul audio e un alt plus care nu trebuie neglijat deoarece e de tip 2CH (adică e cu Down Firing + Base Reflex). Sunetul e puternic cu o ieșire de 20 W pe când majoritatea televizoarelor ieftine au ceva mai puțin. Are toate porturile uzuale/necesare și puteți conecta un stick USB pentru a vă folosi de acel player integrat ori să conectați un PC/player extern la el că are HDMI-uri. Poate fi pus pe perete ca oricare alt model, doar la monitoare nu e facilitatea standard.

Acest brand e unul ce-l recomand datorită modelelor de succes lansate în ultima perioadă.

Caracteristicile speciale sunt: redare USB cu ConnectShare, suportă subtitrare, mod sporturi, EPG, mod jocuri, teletext, Auto Power Off etc. Acestea sunt destul de multe și o mare parte dintre ele sunt prezente și la modelele simple.

Plusuri: are multe caracteristici speciale, arată bine, are un preț corect, 200Hz, ecran mare și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 50J5100 e varianta mai mare a acestei serii și ceva mai ieftină poate fi o variantă cu ecran mai mic. Nu prea aș alege altă serie deoarece oferă exact esențialul și nu prea aș alege o variantă cu 100 Hz. La un ecran așa de mare, 200Hz ar trebui să fie refresh-ul minim.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu