≡ Meniu

Samsung 50J5500, televizor cu ecran de 125cm și rezoluție 1080p

În cazul în care vrei să-ți faci un home cinema cu televizor care să aibă diagonala mare atunci îți recomand modelul Samsung 50J5500 care are o diagonală de 125 centimetri și o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Vine cu port wireless, iar pentru accesul la net te poți folosi de aplicația browser care vine cu sistemul de operare Tizen.
Televizorul poate fi utilizat pentru filme Blu-ray, posturi TV la calitate HD și jocuri.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care oferă o imagine de foarte bună calitate și care poate fi montat pe perete pentru a ocupa puțin spațiu în cameră. Recomand un suport Vesa 400×400 de aici.

Samsung 50J5500, televizor cu ecran de 125cm și rezoluție 1080p

Ecranul e unul de 50 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar pentru a beneficia de o imagine calitativă există PQI 400 care e un fel de refresh software. Era interesant dacă avea ecran 4K, dar mă tem că utilitatea lui era una vagă precum cea a 3D.
Dacă generațiile anterioare veneau cu un soft anemic, acestea noi vin cu Tizen care se vrea a fi o alternativă la Android. Cei de la Samsung vor ca pe viitor să implementeze acest OS și pe telefoanele lor, și eu zic că vor reuși.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, că are o imaginea de foarte bună calitate, că e dotat cu tuner digital dublu, disponibilitatea mai multor porturi, că are wireless, browser-ul avansat și suportul Skype (evident că e necesar să cumpărați o cameră compatibilă de aici).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție mai mare și tuner pentru satelit.

Televizorul 50J5500 se adresează celora în căutarea unui model care să poată fi utilizat pentru divertisment de calitate și să nu coste prea mult. Poți viziona divertisment de pe memorii externe, de pe Internet ori de la cablu.
Din clipul de alături vă puteți face o idee despre seria J5500 din care face parte modelul Samsung 50J5500. E mai mult o prezentare, deci nu un review deoarece acela ar fi implicat o prezentare mai complexă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu