≡ Meniu

Samsung 50J6282, televizor Smart 125cm cu PQI 700

Nu toată lumea are nevoie de televizoare 4K și aici intră în scenă modelul Samsung 50J6282 care are soft smart, ecran Full HD și tuner triplu, dar nu are rezoluție UHD/4K. Acest lucru nu e un dezavantaj deoarece nu toată lumea se uită la conținut Ultra HD, iar de la o anumită distanță nu se vede diferența de rezoluție.
Un aparat precum acesta e adresat celora care apreciază calitatea și își doresc un televizor pentru camera de zi cu care să poată urmări emisiunile preferate ori seriale de pe net.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și multe facilități. Printre aceste facilități amintim softul avansat cu browser și aplicații, rezoluția FHD și tunerul digital triplu.

Samsung 50J6282, televizor Smart 125cm cu PQI 700

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu rezoluție 1920×1080 pixeli la un ecran de 125 centimetri care are panel IPS.
Sunetul e unul bun cu suport dts și cu o ieșire de sunet de 2x10W, iar de aici vedeți că puteți lua un sistem 5.1.
Pentru conectarea la net are LAN și wireless, iar eu recomand să-l conectați la Internet prin wireless deoarece scăpați de cabluri.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, fiabilitatea crescută, că are multiple porturi, tunerul HD triplu, browser-ul avansat (permite navigarea pe oricare site și realizarea cumpărăturilor online).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K, dar oricum de la o anumită distanță nu mai vedem diferența dintre FHD și 4K.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să poată fi utilizat pentru conținut din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poți să te uiți cu el la filme de pe Netflix, de pe harduri externe sau chiar la seriale de la cablu.
Nu am menționat, dar printre caracteristicile de top care sunt prezente la acest model din seria J6282 se menționează PIP (picture in picture).
Alături e și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Iulian

    În clip este prezentat un 48j6200. Este acelaşi lucru cu 48J6282 ? Au acelaşi panel ?
    Cu stimă

  • admin

    Am pus acest clip deoarece arată la fel. Ca hardware sunt ușor diferite.

Lasă un comentariu