≡ Meniu

Samsung 50JU6400, TV seria JU6400 cu Tizen UX

Samsung 50JU6400 este un TV al anului 2015 care se evidențiază prin diagonala de 125 centimetri, sistemul de operare Tizen, tunerul digital dublu și suportul 4K. Nici nu pot spune că stă rău pe partea de sunet întrucât e unul pe două canale cu Down Firing + Base Reflex.
Televizoarele moderne din seria JU6400 se adresează celora care vor un aparat cu care să se uite la filme Ultra HD și să intre pe net prin intermediul browser-ului avansat

Nu aș putea spune că are un cost mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă diagonala de 500 inci ți se pare mare atunci te poți orienta înspre unul cu ecran de 40 cum e 40JU6400 și evident că prețul e unul inferior.

Samsung 50JU6400, TV seria JU6400 cu Tizen UX

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran a cărui diagonală e de 125 centimetri și care are o rezoluție de 3840×2160 pixeli. Întrucât are o diagonală așa de mare cred că ar fi bine să-l montați pe un perete cu ajutorul unui suport de aici. Trebuie să vă spun că am studiat pe net și televizorul suportă Vesa 400×400.
Sistemul Tizen e unul foarte avansat, oarecum comparabil cu Android și are un launcher foarte interesant și ușor de folosit. Evident că are și suport de aplicații, chiar dacă nu sunt așa de multe ca pe Android.

Există mai mult motive pentru care cineva ar cumpăra un astfel de televizor, iar printre acestea se numără ușurința în utilizare, că nu costă prea mult, fiabilitatea ridicată, disponibilitatea tunerului digital dublu, că are multe porturi și porturile de rețea integrate (inclusiv wirless).
Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut sistem de operare mai avansat, acesta fiind probabil unul dintre dezavantajele sale, dar nu majore.

Deci, dacă te interesează un televizor cu suport pentru aplicații, să poată reda filme 4K și un sunet ok atunci acesta ar fi pentru tine. Unele aplicații nu vor fi disponibile dacă serviciile pe care le reprezintă nu sunt disponibile în România (Netflix, Pandora etc), dar mai rămân aplicați precum Youtube și altele.
Alături am postat un clip din care poți vedea mai cum arată acest model și cum se comportă sistemul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu