≡ Meniu

Samsung 50JU6500, televizor Ultra HD generația nouă

Televizorul Samsung 50JU6500 face parte dintr-o serie care merită încercată chiar dacă nu e cea mai dotată. Un model de 80 cm poate părea mic într-o sufragerie mare. Când alegeți modelul, trebuie să țineți cont de distanța de vizionare. Are imagine 4K dar filmele nu sunt la o astfel de calitate, totuși, voi puteți încerca filme 1080p. Televizorul poate fi conectat la consola voastră și calitatea imaginii e peste medie.

Alternative sunt variantele cu ecran curbat sau chiar cu tehnologie 3D. Poate că nu aveți nevoie de acestea dar sunt tehnologii moderne care se caută de unii utilizatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 50JU6500, televizor Ultra HD generația nouă

E un LED al generației noi care e și Smart (vine cu un software denumit Tizen). La capitolul sunet are sistem audio Down Firing + Base Reflex și ieșirea e de 20W. Nu mai e nevoie de un sistem audio extern, dar sonorizarea nu e la fel de bună.

Pe partea de imagine are: diagonală de 125 cm, Ultra HD/ 4K (rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli), panou Ultra Clear, refresh de 1100 Hz și altele. Acestea sunt cele mai importante deoarece multe caracteristici tehnice au devenit standard și nu mai trebuie menționate.

Playerul integrat are redare USB și puteți pune subtitrări pentru filme. Conținutul media poate fi redat și de pe internet sau de pe un smartphone. Pe partea de conectivitate are: LAN, wireless, trei porturi USB, patru porturi HDMI etc. O mare parte din caracteristicile speciale se datorează faptului că e un Smart TV și restul țin de performanțele serie. Funcția MHL ar trebui să fie pe orice televizor dar întâi trebuie ca toate telefoanele sau tabletele să o aibă. Din păcate, aceasta e prezentă doar pe gadgeturile scumpe, mai precis, e precum ați conecta un HDMI doar că acel gadget se și încarcă (adică e playerul ideal).

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, sunet clar, imagine detaliată, design plăcut, redare media prin USB și altele.
Minusuri: nu e curbat și nu are cameră web integrată/separată.

Samsung 50JU6500 nu e un model chiar mic deoarece 50 de inci reprezintă 125 cm. Din clipul de jos puteți vedea cam care e interfața acestui software nou. E vorba de Tizen care e prezent pe noua serie de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu