≡ Meniu

Samsung 50JU6800, televizor cu design elegant și 1400 Hz

Televizorul LED Samsung 50JU6800 e destul de avansat și se poate observa din specificațiile de mai jos dar și din caracteristicile sale speciale. Un Smart TV trebuie să aibă un sistem de operare și nu un software simplu, deoarece funcțiile Smart trebuie să fie cât de multe și de utile. Un televizor clasic nu oferă prea multe dar prețul poate fi de 2 ori mai mic (pentru aceeași diagonală și imagine). În general, modelele 4K sunt și 4K iar un plus ar putea fi tehnologia 3D ori ecranul curbat. Alegerea corectă ține de preferințele fiecăruia și un model mai mic nu are imagine așa de detaliată dar nici nu ar avea sens (nu s-ar vedea atât de bine detaliile).

Alternativele sunt multe dar un televizor Smart e mult peste unul clasic sau unul dintr-o serie inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 50JU6800, televizor cu design elegant și 1400 Hz

Un alt plus oferit de aceste televizoare e acela că nu mai e nevoie de un sistem audio extern, player extern, tabletă sau alte periferice care pot fi utile (le are pe toate integrate). Unele serii de la acest brand oferă chiar și tehnologii de interacțiune, deci e suficient să folosiți doar mâinile.

Imaginea de 125 cm e clară deoarece are caracteristici video bune dar și tehnologiile sunt importante (ele fac diferența). Pe partea de conectori are: LAN, wireless, Slot CI+, HDMIuri și USBuri suficiente. Acestea sunt cele mai uzuale porturi dar și cele mai utile. Are caracteristici speciale ca: aplicații, jocuri, browser web, Multi-Screen II, Skype Ready, TV pe mobil și invers, WiFi Direct, Quad Core, EPG, teletext, sistem de operare Tizen etc.

Plusuri: refresh foarte bun, Tizen, diagonală suficient de mare în acest buget, imagine 4K, aspect elegant, MHL și număr mare de porturi.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 50JU6800 e un model scump și care impresionează chiar dacă nu are imagine 3D și curbată. Are o interfață prietenoasă deoarece are Tizen și acesta concurează cu Android și WebOS. Din clipul de mai jos se poate observa că are un design excelent și că nu e chiar mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu