≡ Meniu

Samsung 50KU6072, televizor 125cm cu rezoluție 4K

Samsung 50KU6072 e un televizor de generație nouă care vine cu o diagonală generoasă de 125 centimetri și cu un ecran care are o rezoluție 4K. Softul e unul avansat, fiind vorba despre Tizen OS, acesta având suport pentru diverse aplicații precum Android.
Tunerul integrat în aparat e unul digital dublu, iar cu acesta veți putea vedea posturi TV la calitate superioară.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte avansat din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată acest model, iar la sfârșit e un clip.

Samsung 50KU6072, televizor 125cm cu rezoluție 4K

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran mare de 50 inci (aproximativ 125 centimetri) care are rezoluție 4K așa încât să poți vedea conținut la cea mai bună calitate. Dacă o să vă uitați la filme HD atunci acestora li se va face upscale așa încât să aibă o calitate și mai bună.
Divertismentul de top poate fi redat de pe diferite medii (memorii USB, harduri externe etc), dar și din alte surse (online, de exemplu).

Pentru acest model ar fi costul de achiziție nu prea mare (există și o promoție cu card cadou înapoi, dar valabilitatea acesteia trebuie verificată aici), că are multă tehnologie utilă, imaginea de calitate, sunetul ok și multitudinea de porturi utile. Ar mai fi și faptul că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are suport pentru aplicații diverse (prin intermediul softului avansat), disponibilitatea porturilor de rețea (LAN și Wireless) și altele.
Contra achiziției ar fi că nu are soft Android, dar Tizen-ul e oarecum echivalent.

Deci, dacă doriți să vă faceți un home cinema acasă atunci vă recomand acest model, dar să nu uitați și de un home cinema capabil. Pentru o terasă e bine să alegeți un televizor cât mai mare, iar în acest sens vă recomand modelul de 176 centimetri care e 70KU6072.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model sau mai bine spus cum arată modelele din seria KU6000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu