Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 50KU6092, televizor 4K de tip Smart

Samsung 50KU6092 e un televizor modern al anului 2016 dotat cu sistem de operare avansat, rezoluție 4K și multipli conectori. Calitatea imaginii e una superioară, dovadă fiind PQI de 1300, iar faptul că are tuner HD triplu e un alt lucru care ajută la vizionarea de filme la calitate superioară.
Se adresează persoanelor interesate de filme la calitate maximă, televizorul fiind unul dotat cu toate lucrurile necesare vizionării conținutului din orice sursă posibilă.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul de la un brand premium care e în topul preferințelor clienților.

Samsung 50KU6092, televizor 4K de tip Smart

Pe partea de caracteristici vine cu un ecran de 125 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli, panel de calitate superioară și sunet deosebit. În cazul în care vă montați televizorul pe perete atunci există un mod special numit Wallmount Sound Mode.
Se poate conecta un laptop prin HDMI și astfel o să puteți vedea filme de pe PC.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de LAN sau Wi-Fi… a doua variantă fiind mai bună. Dacă vreți să-l conectați prin wireless atunci vă va trebui și un router wireless… prețurile începând de la 100 lei.
Softul cu care e dotat acest model e Tizen și vă va ajuta să instalați aplicații cu acces la diferite servicii online cum ar fi Youtube sau Netflix.
Are tuner digital triplu, dar probabil că nu o să folosiți niciodată partea T2 și S2, adică pentru televiziune terestră și satelit. Asta deoarece majoritatea posturilor TV le veți găsi pe cablu la o calitate foarte bună.
Dacă vreți să vă uitați la un film care e pe calculator atunci puteți să-l conectați prin HDMI și în acest fel TV-ul devine unul cu funcție monitor.

Pentru achiziția modelului acesta din seria KU6092 ar fi diagonala mare, imaginea de calitate foarte bună, tunerul digital și că e ușor de folosit.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un televizor care poate fi montat pe perete și care are integrată multă tehnologie (utilă) atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu