≡ Meniu

Samsung 55HU6900, televizor 4k de 138 cm

Samsung 55HU6900 este un televizor cu rezoluție 4k care-i numai bun pentru filme, jocuri și posturi TV la calitate digitală. Chiar dacă e un TV foarte subțire are și multiple porturi integrate în cutia separată.
Cred că vă dați seama că acest aparat e perfect pentru un mini cinema, dar va trebui să vă luați și un sistem audio deoarece sunetul e cum e.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acesta nu e deloc mare deoarece primim multiple facilități pe bani puțini, iar dacă vrei să-l cumperi mai ieftin atunci te poți orienta înspre modelul de 101 cm, adică 40HU6900.

Samsung 55HU6900, televizor 4k de 138 cm

Pe partea de caracteristici acest televizor se laudă cu un ecran de 138 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli și cu un număr mare de porturi (4 HDMI-uri, 3 USB-uri etc). Imaginea e una de calitate superioară nu numai datorită rezoluției, ci și faptului că are CMR de 200Hz, iar la vizionarea de posturi HD o să le vezi foarte clar datorită tunerului digital.
Sunetul e unul 2x10W și vine cu suport dts. Cum ziceam mai sus cred că ar fi bine să te orientezi înspre un sistem audio de aici.
Am zis că alături de televizor e și o cutie numită kit UHD Evolution (SEK2500U One Connect Evolution Kit), dar aceasta trebuie cumpărată separat. În România nu am văzut să fie disponibilă, iar în alte țări costă vreo 400 de dolari.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi prețul mic, că arată bine, că e foarte subțire, softul smart și că furnizează o imagine de calitate în diferite împrejurări.
Contra ar fi că are cam puțini Hz și că nu are Android pe post de OS.

Deci, dacă vrei un TV 4K care să arate bine la tine pe perete atunci un astfel de model ar fi recomandarea mea. E unul dintre cele mai ieftine televizoare 4k de pe piață, iar faptul că are 55 inci e un lucru foarte bun pentru cei cu camere mari.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest televizor, în special meniurile. O să vezi că acest aparat îți dă acces la diferite servicii de conținut video, dar la noi în țară nu ai acces la ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu