≡ Meniu

Samsung 55HU7200, TV model UE55HU7200 cu 300 lei reducere

Pentru cineva interesat de un televizor din noua generație de TV-uri 4K de la Samsung recomand acest Samsung UE55HU7200. E un televizor al anului 2014 spre 2015 și se laudă cu rezoluția 3840×2160, ecranul curbat și diagonala de 139 centimetri. Evident că softul e unul avansat și că vine cu suport pentru aplicații.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii care-i dăm pe 55HU7200 primim un televizor al anului 2015 care se adresează celora care vor să savureze un film la detalii maxime, dar și celora care se uită la canale HD. Unii vor zice că are un costprea mare, dar vennd ca o alternativă la 55HU7100 pot spune că e foarte ieftin.

Samsung-UE55HU7200

Pe partea de caracteristici acest model excelează deoarece are un ecran de 139 centimetri, rezoluția e 4K, iar calitatea imaginii e mult îmbunătățită de soft. Sunetul e bun, dar nu excepțional deoarece aparatul are două difuzoare de 10W fiecare.
Softul e unul mult mai avansat decât generațiile anterioare și pot spune că e un pas înainte și doi înapoi deoarece alți producători au mers pe Android. Mi-aș fi dorit ca Samsung să meargă tot pe acest drum, dar e alegerea lor… și a noastră.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi diagonala mare, că are un preț corect, fiabilitatea marca Samsung și ușurința în utilizare.
Contra ar fi sunetul nu prea puternic și că nu are Android.

Deci, dacă te interesează un televizor foarte bun care să potă fi utilizat pentru jocuri, meciuri ori filme Blu-ray atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Alături am pus un clipe pentru a vedea cum se prezintă și care sunt principalele funcții care-l recomandă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu