≡ Meniu

Samsung 55J5500, TV 138 cm, Full HD cu Tizen

Samsung 55J5500 e un televizor al anului 2015 care vine cu mult așteptatul sistem de operare Tizen. Eu aș cumpăra acest televizor deoarece are o diagonală mare de 138 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli, porturi de rețea (inclusiv wireless), aplicație browser și multe porturi.
Poți să îl cumperi pentru acasă ori pentru un local în care clienții să urmărească meciuri ori diferite lucruri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă acest cost vi se pare prea mare atunci trebuie știut că televizorul vine dotat cu o mulțime de lucruri care te ajută să ai parte de divertisment de calitate. Printre aceste lucruri ar fi tunerul DVB C/T, suportul pentru Skype, 3 HDMI-uri (așa încât să poți conecta mai multe aparate la el, de exemplu un sistem audio).

Samsung 55J5500, TV 138 cm, Full HD cu Tizen

Modelul 55J5500 e unul fără rezoluție 4K, dar are o mulțime de lucruri care compensează acest neajuns. Printre aceste lucruri se numără softul Tizen, că are port wireless, browserul web capabil și diagonala mare de 138 cm.
Softul e unul realizat de Samsung și te va ajuta să ai acces la diferite servicii online de conținut video ori informație. Evident că are suport pentru Skype, însă pentru a vorbi cu persoanele care dorești o să ai nevoie și de o cameră web compatibilă care o găsești aici.

Pro achiziția acestui televizor ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, sunetul ok (vine cu suport dts), playerul integrat ok (poate reda inclusiv *.mkv), diagonala bună ca mărime și procesorul foarte rapid. Un alt lucru bun e că poți să-l montezi pe un suport TV deoarece are Vesa 400×400, iar suporturi la ofertă ai aici.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K, dar trebuie neaparat să spun că pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.

Dacă ești în căutarea unui televizor cu diagonală mare care să poată fi folosit de la filme până la jocuri atunci poți să te oprești din căutare la Samsung 55J5500. E unul dintre cele mai avansate televizoare ale momentului, lucru care poate fi văzut și din clipul de alături care e un preview la seria J5500.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu