≡ Meniu

Samsung 55J5600, TV cu Tizen și diagonala de 138

Samsung 55J5600 e un televizor cu diagonală de 138 centimetri și cu interfață Tizen. Nu are suport 4K, dar nici nu ai nevoie deoarece în ziua de azi filmele Blu-ray sunt 99% din piața de filme, iar cele 4K vă dați seama că sunt minoritare.
Vă dați seama că imaginea e una de bună calitate, același lucru putându-se spune și despre sunet. Acestea sunt principalele două motive pentru care cineva ar cumpăra acest televizor.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. În cazul în care diagonala de 55 inci e prea mare atunci există și un model cu diagonală de 43 inci – Samsung 43J5600.
Evident că poate fi montat pe perete deoarece are Vesa, iar suporturi compatibile găsești aici.

Samsung 55J5600, TV cu Tizen și diagonala de 138

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul care are o diagonală de 138 centimetri, cu suport dts pe partea de sunet, că are un sistem de operare avansat, cu procesorul quad core și cu multitudinea de porturi.
Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli și de aceea atunci când te vei uita la filme Blu-ray nu o să ai nicio pierdere de detaliu.
Sistemul Tizen (e unul bazat pe Linux) e atât de avansat încât vine cu suport pentru aplicații și are chiar browser.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, ușurința în utilizare și că vine cu un soft avansat.
Contra ar fi că nu are suport 4K. Știu că ziceam despre rezoluția aceasta că nu e utilă în acest moment, dar poate că într-un an doi vom vedea mai multe filme la această calitate.

Deci, acest televizor e unul foarte avansat deoarece are tot ce ai avea nevoie pentru a vedea filme HD sau Full HD, iar pe lângă asta mai are și un soft care-ți ușurează accesul la net (sau mai bine spus la accesul informației de pe net). Cu televizorul acesta poți vedea și posturi TV la calitate digitală mulțumită tunerului digital dublu din generația 1.
Pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă… la sistemul de operare mă refer, îți recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu