≡ Meniu

Samsung 55J6200, televizor cu Tizen și diagonală de 138cm

Unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață e acest Samsung 55J6200. Se adresează celora interesați de un televizor care să arate bine și să vină dotat cu o mulțime de funcții utile printre care așa aminti sistemul de operare extensibil, multitudinea de porturi și tuner digital dublu.
Din păcate nu are sistem Android și nici rezoluție 4K, dar eu zic că e bun așa cum e.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o diagonală de circa 138 centimetri și o multitudine de lucruri care ne ajută să savurăm conținut din diferite surse.
Din imaginea de alături puteți vedea că are un aspect plăcut, iar de la final puteți să vă faceți o mai bună părere din clipul de pe Youtube.

Samsung 55J6200, televizor cu Tizen și diagonală de 138cm

Pe partea de caracteristici tehnice acest model se laudă cu ecranul de 138 centimetri, cu rezoluția 1920×1080 pixeli și playerul multimedia integrat. Sistemul e Tizen, iar fiind unul avansat o să puteți naviga pe net cu ajutorul unui browser web. Evident că pentru serviciile online cunoscute există și aplicații dedicate, însă disponibilitatea acestora depinde foarte mult și regiunea aleasă.
Playerul integrat e unul foarte avansat, putând reda o mulțime de tipuri de fișiere de pe memorii USB externe ori de pe harduri tot externe.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul destul de redus, că vine de la un brand de încredere și că are multă tehnologie utilă în el.
Contra ar fi că are un ecran fără suport 4K.

Deci, dacă te interesează un model de televizor care să arate bine și să nu coste prea mult atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Imaginea e una de calitate superioară deoarece aparatul vine cu un panel de calitate superioară și are rezoluție 1920×1080 pixeli. Datorită acestei rezoluții putem vedea filme HD și Full HD fără vreo pierdere de detaliu.
Pentru a îți face o părere despre acest televizor poți să te uiți în clipul de alături. Știu că nu e într-o limbă cunoscută, dar eu zică că vei înțelege ceva. 🙂

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu