≡ Meniu

Samsung 55J6300, televizor curbat de 138 centimetri

Modelul Samsung 55J6300 e unul de 138 centimetri curbat și cu soft smart numit Tizen (acest soft e unul echivalent Android). Chiar dacă nu are rezoluție 4K, acest model e unul foarte bun pentru filme Blu-ray, posturi HD și divertisment online. Conectarea la net se poate face prin intermediul unui port LAN ori wireless (numai dacă aveți și router wireless).
Modelul 55J6300 e perfect pentru acasă, dar și pentru cei interesați de un TV de pus pe terasă (la un restaurant mă refer).

Nu aș putea spune despre cost că e mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă ești de părere că acest model e prea mare pentru tine atunci există modelul 48J6300 care vine cu o diagonală ceva mai mică. De asemenea, dacă alegi un model cu diagonală inferioară atunci vei vedea că și prețul e unul ceva mai mic.

Samsung 55J6300, televizor curbat de 138 centimetri

Specificații care te-ar interesa ar fi diagonala de 138 centimetri, rezoluția Full HD, disponibilitatea tunerului dublu și playerul integrat foarte bun.
Pentru a face loc în cameră poți apela la un suport TV, iar modele compatibile găsești aici.
Pe partea software vine cu sistem de operare Tizen care e oarecum asemănător cu Android, doar că îl întâlnim doar pe televizoarele celor de la Samsung. Acest OS are suport pentru aplicații, iar browser-ul e și el o aplicație. Că tot am adus în discuție partea de browser trebuie să vă spun că puteți să conectați aparatul la net fără fir prin intermediul wireless.

Pro achiziția acestui model de televizor ar fi costul de achiziție nu prea mare, că are o diagonală impresionantă, că-i curbat, procesorul quad core (nu e doar o chestie de marketing, ci va face ca totul să ruleze fluent) și PQI 800 (ceva refresh soft).
Contra ar fi lipsa rezoluției 4K.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și care să aibă integrate o mulțime de lucruri utile atunci acest model ar fi pentru tine.
Alături am pus un preview la acest model pentru a-ți face o părere despre ce poate acest aparat. Poți vedea că estetic arată foarte bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu