≡ Meniu

Samsung 55JS8500, televizor cu imagine curbată și cu Tizen

Samsung 55JS8500 are un design destul de modern, astfel că puteți să deosebiți un model mai nou de unul vechi. Noile televizoare au un finisaj argintu și un stativ pentru masă deosebit. Mulți producători au ales un design modern pentru noua generație însă fiecare vine cu alt sistem de operare (dacă discutăm doar de televizor Smart scumpe). Acest brand a optat pentru Tizen care poate concura cu WebOS (LG) și Android (Sony, Panasonic, Philips). Cred că viitorul aparține Androidului deoarece el avansează destul de mult pe telefoane și tabletă, iar în final a ajunge și pe televizoare. Poate vom vedea și televizoare cu procesoare foarte performante pentru a reda chiar și jocuri 3D, iar consolele hardware nu mai au nici un sens.

Dacă acesta e cam scump ori nu vă este pe plac, se poate opta pentru varianta de 48 de inci ori o altă serie de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55JS8500, televizor cu imagine curbată și cu Tizen

Ecranul nu e unul simplu ci e unul SUHD cu Nano Crystal Color și 3D. Deci e mult peste un televizor clasic iar tehnologiile audio sunt și e le destul de avansate. Sunetul e foarte clar și puternic pentru n televizor și multe televizoare au doar 20W, pe când acesta are 40W și tehnologiile audio sunt, la fel, importante dacă vreți să vizionați filme 1080p sau 4K.

Rata de refresh e foarte importantă atunci când vreți ca imaginea să nu prezinte blur, iar la acesta e de de 1900 Hz. Alături de telecomanda clasică e inclusă și telecomanda Smart care vă ajută să accesați mai ușor interfața sa.

Plusuri: multe tehnologii avansate, imagine curbată cu rezoluție 4K, sunet puternic, interfață plăcută, designul modern.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 55JS8500 are multe caracteristici speciale dar nu cotează prea mult numărul lor deoarece unii producători nu le enumeră chiar pe toate, ci e de ajuns că are Tizen și un ecran splendid. Calitatea video e mult mai importantă decât restul deoarece pe lângă televizor se mai poate pune un sistem audio dacă considerați că e de ajuns.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu