≡ Meniu

Samsung 55JS9000, televizor curbat din generația 2015

Samsung 55JS9000 e o alegere foarte bună dacă vreți ceva din segmentul de vârf iar această serie JS9000 pare să fie cea mai avansată. Nu ar fi exclus să apară și alte serii sau variante mult mai mari. Totuși, nici acesta nu e chiar accesibil iar dacă e prea scump, nu oricine și-l permite. Un televizor curbat oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, însă e genu de televizor care să-l folosiți din fața sa.

Alternative sunt variantele mai mari sau mai mici, dar puteți lua în calcul și variante inferioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55JS9000, televizor curbat din generația 2015

E un SUHD și din numele său reiese că imagine e UltraHD (cât patru imagini 1080p). Merită sî încercați un televizor 4K datorită calității imaginii dar nu sunt multe filme sau clipuri la o așa calitatea video. Diferența dintre acesta și un televizor clasic o face interfața dar și caracteristicile sunt pe măsură. Se pare că s-a cam renunțat la televizoarele clasice și există doar modele de maxim 80 cm. Asta e valabil pentru acest brand însă există și alți producători.

Caracteristicile de imagine sunt foarte bune și cred că rata de refresh de 2000 Hz spune totul. Vă puteți conecta la internet fie prin cablu de rețea, fie wireless. Pentru a vă folosi de WIFI, e nevoie de un router wireless cu semnal bun (depinde unde îl puneți). Alte caracteristici și funcții care nu le-am menționat sunt următoarele: aplicații, jocuri, DLNA, control vocal, 2D-3D, Ultra Clean View, două tunere, MHL etc.

Plusuri: are un design modern, interfață cu Tizen, imagine Ultra HD curbată, Octa Core, refresh mare și ecran generos.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 55JS9000 e doar unul din multele modele ale acestei serii iar voi puteți opta pentru care doriți. Eu aș alege cel mai mic model deoarece mi se pare suficient de mare și oferă ce e mai bun de pe piață (tehnologii, funcții și dotări). Nu are sens să vă luați o variantă prea mare dacă nu aveți unde să o puneți. Lipsa camerei web poate fi un minus și cred că o puteau oferi ca și un accesoriu, la un așa preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu