≡ Meniu

Samsung 55JU6000, TV de 138cm cu Tizen și suport 4K

Pentru cineva care vrea să fie în tendințe recomand modelul Samsung 55JU6000 deoarece e un televizor cu suport 4K (rezoluția 3840×2160 pixeli), cu sistem de operare Tizen (foarte similar Android) și o diagonală mare pe care filmele se văd foarte bine.
Puteți să beneficiați de conținut din diferite surse cum ar fi de la cablu, de pe Internet ori de la un player extern. De asemenea puteți conecta la televizor și un hard extern deoarece are integrat un player cu USB.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Vizual arată de nota 10, lucru sesizabil din imaginea de alături, iar dacă sunteți de părere că ocupă prea mult loc în cameră atunci puteți să îl montați pe un perete cu un suport de aici.

Samsung 55JU6000, TV de 138cm cu Tizen și suport 4K

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul măricel de 138 centimetri, rezoluția 4K, unghiurile de vizibilitate ok, disponibilitatea portului Wi-Fi (pentru conectarea la net) și playerul integrat care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere.
Softul are un launcher foarte intuitiv și din această cauză sunt de părere că inclusiv persoanele vârstnice nu vor avea probleme în a-l utiliza.
Are doar 3 HDMI-uri (alte modele au 4), dar în opinia sunt suficiente. La HDMI poți conecta un player extern, un laptop ori alte dispozitive pentru a vedea conținutul de pe ele. Acest tip de port suportă semnal audio cât și video, iar din această cauză nu e nevoie de două cabluri.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine la un cost mic, că are diagonală mare, că poate fi utilizat pentru vizionarea diferitelor tipuri de filme (de la HD la 4K), că are tuner digital și soft extensibil cu aplicații.
Contra nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un televizor bun.

Dacă te interesează cum arată softul atunci din clipul alăturat îți poți face o părere. E foarte similar webOS și Android, doar că e făcut de Samsung. Evident că vine cu browser web și cu suport pentru diferite aplicații așa încât să aveți acces la diferite servicii online.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu