≡ Meniu

Samsung 55JU6400, TV entry level cu Tizen

Noua gamă de televizoare de la Samsung a fost lansată, iar Samsung 55JU6400 e un televizor cu ecran plat care face parte din aceasta. Are un ecran mare de 55 inci, sistem de operare Tizen, procesor quad core și rezoluție 4K. Datorită acestor caracteristici, dar și a faptului că are PQI 900 Hz, acest televizor e unul care afișează o imagine clară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune televizoare Ultra HD de pe piață. Nu vine cu sistem Android, dar sistemul celora de la Samsung e oarecum echivalent.
Cum se prezintă aspectiv poate fi văzut de alături, mai exact are un nou stand și metalul e predominant.

Samsung 55JU6400, TV entry level cu Tizen

La capitolul specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 138 centimetri, rezoluția 3840×2160 pixeli, suportul DTS 5.1 și suportul pentru Apps (aplicații). Acest suport e datorat faptului că televizorul vine cu sistemul Tizen ca platformă Smart TV. Astfel, aparatul are inclusiv suport pentru jocuri.
Puteți vedea filme Ultra HD, dar și canale HD deoarece televizorul are tuner digital dublu. E bine că rezoluția e foarte ridicată, însă pe piață nu o să găsiți prea multe filme la această calitate.
Pentru a putea fi controlat ușor acest TV vine cu o telecomandă smart intitulată Smart Controller.
Pe lângă porturile moderne, acest aparat are și porturi depășite de situație cum ar fi LAN. Despre wi-fi trebuie spus că acest televizor îl suportă și astfel poate fi conectat la TV.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine cu foarte multe porturi, costul de achiziție deloc mare (pentru un televizor de 55 inci), sunetul de calitate și rezoluția.
Contra ar fi că nu vine cu Android (și cu aplicațiile care însoțesc acest OS).

Deci, dacă te interesează un televizor al anului 2015 atunci acesta ar fi recomandarea mea. Vine cu o mulțime de funcții (unele utile, altele nu) printre care aș aminti faptul că poate fi utilizat pentru convorbiri pe Skype, doar că nu vine cu cameră pentru așa ceva (ea trebuind cumpărată separat).
Alături e un clip din care poți vedea cum arată softul, iar din aceasta poți vedea că e oarecum similar webOS de la LG.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu