≡ Meniu

Samsung 55JU6410, televizor diagonala 138 cm și rezoluție 4K

În cazul în care te interesează un televizor care să arate bine și care să aibă o diagonală mare atunci îți recomand modelul Samsung 55JU6410. Vine cu un ecran de 55 inci care are rezoluție 3840×2160 (4K pe scurt), iar softul e Tizen…. da, e un televizor al anului 2015.
Se adresează persoanelor în căutarea unui aparat care să arate bine și să poată fi utilizat pentru diferite sarcini legate de divertisment cum ar fi vizionat filme HD, Full HD, 4K, filme de pe stream, posturi TV la calitate HD și vorbit pe net.

Nu aș putea spune că are un cost de achiziție prea mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, dacă vrei un aparat cu o diagonală mai mică atunci te poți orienta înspre 40JU6410 care are o diagonală de 101cm.

Samsung 55JU6410, televizor diagonala 138 cm și rezoluție 4K

Ecranul e unul foarte clar, nu neaparat datorită faptului că vine cu rezoluție mare, ci și panelului care oferă culori naturale și unghiuri de vizibilitate extreme.
Divertismentul de calitate poate fi de la cablu (aparatul e dotat cu tuner digital dublu), de pe playerul multimedia (e un player extrem de bun cu suport pentru *.mkv), de pe stream (internet) ori din alte surse.
Modelul acesta poate fi conectat la net utilizând portul wi-fi ori cel LAN. Cel wi-fi e un port foarte bun dacă aveți router wireless.

Pro achiziția acestui model ar fi că are rezoluție ridicată, un sistem de operare care poate ține piept Androidului, costul de achiziție ok, disponibilitatea mai multor porturi și că poate fi ușor controlat.
Contra ar fi că nu are inclusă în pachet o cameră web (evident că puteți folosi aparatul pentru convorbiri Skype). O cameră compatibilă poți lua de aici.

Deci, dacă vă interesează un televizor care să fie bun pentru o multitudine de sarcini atunci îți recomand acesta. Nu arată deloc rău, lucru sesizabil din clip, iar dacă vreți să-l puneți pe perete atunci asta poate fi realizat cu un suport compatibil de aici (400×400).
În cazul în care ești interesat de un review video detaliat atunci îți recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu