≡ Meniu

Samsung 55JU6440, televizor cu GUI Tizen

Samsung 55JU6440 se adresează celora care sunt în căutarea unui aparat care să arate bine, să afișeze imagini la calitate 4K și să aibă soft smart (vine cu sistemul de operare Tizen OS).
Ar fi perfect pentru persoane care vor să vadă filme Blu-ray ori 4K. De asemenea poate fi utilizat în scop personal cât și la un bard ori o terasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un televizor care vine cu suport Vesa (poate fi montat pe perete cu un suport compatibil de aici). Dacă vrei un model cu ecran mai mic care să facă parte tot din seria asta atunci îți recomand 48ju6440. Alegând un model cu diagonală inferioară o să economisiți bani.

Samsung 55JU6440, televizor cu GUI Tizen

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul de 55 inci (138 centimetri) care are rezoluție 3840×2160 pixeli, cu multiplele porturi și cu tunerul digital dublu.
La capitolul hardware are procesor quad core și porturi de rețea multiple. Acest procesor ajutându-te la accesarea Internetului foarte rapid (în special cu portul wireless).
Softul său e Tizen, acesta fiind construit pe Linux și vine ca o alternativă la Android, suportând aplicații și având chiar și browser. Navigarea pe net se poate face pri intermediul acestui browser care e disponibil sub forma unei aplicații.

Pro achiziția acestui model ar fi ecranul mare, că are dotări în tendințe și că oferă o imagine de calitate. Pentru ca un televizor să poată fi folosit pentru un cinema acasă sunt recomandate televizoare cu diagonale cât mai mari deoarece imaginea va fi mai clară dacă ecranul e mai mare,
Contra achiziției ar fi că nu are Android deoarece acesta e un sistem foarte avansat. Tizen are suport pentru aplicații, însă Android are cel mai mare număr de aplicații disponibile.

De final pot spune că acest model UE 55JU6440 e unul bun din toate punctele de vedere, de la sunet și până la conectică. Imaginea e clară ca lacrima, dar acest lucru depinde și de calitatea semnalului ori a filmelor la care vă uitați.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest sistem de operare și că are un launcher destul de avansat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu