≡ Meniu

Samsung 55JU6500, TV cu suport 4K și ecran curbat

Samsung 55JU6500 e un televizor al anului 2015 care are ecran curbat și rezoluție 4K (3840×2160). Ecranul său e unul de 55 inci (138 centimetri), iar dacă te interesează unul cu ecran de 65 (163 cm) atunci îți recomand modelul 65JU6500. Evident că cu cât e mai mare diagonala cu atât imaginea e mai clară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu sunet ok și cu imagine de foarte bună calitate în orice condiție (că te uiți la un film HD, Blu Ray sau 4K). Poți vedea posturi TV la calitate HD mulțumită tunerului digital dublu.

Samsung 55JU6500, TV cu suport 4K și ecran curbat

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu ecranul de 55 inci, cu rezoluția ridicată și cu softul foarte avansat… pe lângă multe alte lucruri utile. Softul e mai mult sistem de operare, fiind vorba despre Tizen cu suport pentru aplicații și cu browser web. Deoarece am menționat de aplicații mai ar trebui să spun că unele nu vor fi accesibile întrucât accesibilitatea lor e condiționată de regiunea pe care e setată televizorul. Astfel, nu veți avea acces la Netflix, Hulu etc.
Pentru ca totul să ruleze fluent e nevoie și de putere de procesare, iar aici ne vine în ajutor procesorul cu patru nuclee. Acesta face ca totul să ruleze fluent.

Eu îți recomand acest model deoarece arată bine, poate fi montat pe perete via Vesa 400×400 (găsești aici suporturi TV compatibile), oferă o imagine de bună calitate și are multiple porturi.
Singurul minus poate că ar fi costul de achiziție cam mare, dar te asigur că-și merită banii. Oarecum și pentru un sunet superior o să aveți nevoie și de un sistem audio dedicat.

TV-ul acesta e unul pe care eu l-aș cumpăra întrucât vine cu multiple lucruri utile. Evident că fiind vorba despre un televizor modern și premium în același timp, acesta are și telecomandă Samsung Smart Control, pe lângă telecomanda normală.
Alături am pus un clip pentru a-ți face o părere despre cum e sistemul de operare. E oarecum similar Android deoarece vine cu aplicații și are un launcher pentru acces rapid la aplicațiile sau funcțiile dorite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu