≡ Meniu

Samsung 55JU6510, televizor de 55 inci cu Tizen și ecran curbat

Samsung 55JU6510 este un televizor scos pe piață pe la începutul anului 2015 și se adresează celora interesați de un aparat cu ecran mare de 55 inci și cu rezoluție 4K. Softul din dotare e unul avansat și-ți va permite să accesezi Internetul, dar și să ai acces la diferite aplicații precum și servicii online.
Pentru conectarea la net a televizorului vă puteți folosi de portul Wi-Fi din dotare, dar și de cel LAN. Cel Wi-Fi e unul fără fir, iar din această cauză e mai ușor de utilizat, dar va trebui să aveți și un router wireless capabil precum acestea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de vizionarea unui film ori a unei emisiuni la calitate HD (are tuner digital dublu).

Samsung 55JU6510, televizor de 55 inci cu Tizen și ecran curbat

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu ecran de 138 centimetri care are rezoluție 3840×2160 (4K, pe scurt), panelul de foarte bună calitate și că are multe porturi.
Hardware-ul e unul foarte bun, pe lângă ecranul clar acest televizor având procesor quad core care garantează că totul va rula fluent.
Pe partea de soft vine cu Tizen, adică un soft care e similar Android deoarece vine cu multe aplicații avansate. Inclusiv browser-ul e unul care e prezent sub forma unei aplicații.
Din păcate nu vine cu cameră Skype, dar poți atașa una care o poți cumpăra de aici.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că e disponibil în diferite dimensiuni ale diagonalei (lucru sesizabil aici), că vine cu o telecomandă avansată (pe lângă cea normală) și că oferă o imagine de cea mai bună calitate.
Contra ar fi că nu are sistem Android și că sunetul nu e la fel de calitativ precum cel al unui sistem 5.1.

Dacă te interesează un model care să afișeze o imagine de foarte bună calitate și să poată fi utilizat pentru divertisment de toate tipurile atunci acest Samsung UE 55JU6510 ar fi o recomandare din partea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest televizor curbat și îți sunt exemplificate facilitățile oferite. Poți vedea că are inclusiv telecomandă smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu