≡ Meniu

Samsung 55JU6670, televizor curbat cu imagine UltraHD

Samsung 55JU6670 e un televizor de ultimă generație și care are imagine curbată. Nu știu cât de populare sunt aceste televizoare, însă imagine 4K pare să fie viitorul. Nici tehnologia 3D nu mai e așa de căutată, mulți preferă să vizioneze un film sau o emisiune cu imagine clasică. Poate o să apară o tehnologie care nu o să mai necesite ochelari. Impresionează cam la toate capitolele deoarece e vorba de o serie nouă și care oferă trei variante (doar dimensiunile diferă). Are Tizen și la fel de bune mi se par și cele cu Android ori WebOS (fiecare brand are o alegere diferită).

Alternativele sunt următoarele: televizoarele ceva mai simple care sunt mai ieftine sau cele care oferă mai multe dotări (pentru cei cu un buget mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55JU6670, televizor curbat cu imagine UltraHD

Generația nouă e una cu sistem audio de tip 2CH, tehnologii audio avansate și altele. Nu mai văd rostul sistemelor audio deoarece sunetul e clar și puternic poate doar o experiență 5.1/7.1 ar fi un plus care-l puteți aduce camerei. Pe partea de imagine are rezoluție 4K, aspect lat, 1200 Hz, mod film etc. Lista de tehnologii e lungă de aceea nu le voi enumera chiar pe toate.

Pe partea de conectori are: port LAN, slot CI+, HDMI-uri, USB-uri 2.0, port audio și altele. Veți primi telecomanda specială pentru funcțiile Smart dar și telecomanda clasică. Caracteristicile speciale nu sunt chiar puține dar eu voi enumera o parte din ele: aplicații, jocuri, control vocal, procesor cu patru nuclee, Digital Clean View, Ultra Clean View, redare media cu subtitrare, MHL etc.

Plusuri: are imagine curbată 2160p, sistem de operare Tizen, design elegant, multe dotări și funcții.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung 55JU6670 nu poate fi comparat cu orice televizor și e evident din poza de sus. Dacă nu veți reuși să vă faceți o idee despre el, am pus și clipul de mai jos care e cu această serie. Nu cred că mulți dintre voi vi-l permiteți, de aceea există variantele mai mici ori ratele fixe. Soluții există, depinde de ce vă doriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu